Microsoft sertifikacije

Obzirom na ubrzani rast dostignuća na polju IT-ja, raste i značaj stručne informatičke edukacije.
Kompanija Smart d.o.o. kao jedini Microsoft Partner sa Silver Learning kompetencijom u Vojvodini, istaknuti je ponuđač specijalističkih Microsoft kurseva, koji pripremaju polaznike za polaganje ispita i sticanje neke od priznatih medjunaradno priznatih Microsoft sertifikacija.
Sticanjam Microsoft sertifikacije potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim tehnologijama i dobijate prepoznat status IT profesionalca. Microsoft sertifikati pružaju znatnu prednost prilikom konkurisanja za zaposlenje, kao i u unapređenju karijere. IT kompanije koje zapošljavaju IT stručnjake često kao obavezan uslov postavljaju upravo posedovanje određene Microsoft sertifikacije, a neretko po Microsoft titulama formiraju i radne pozicije.
 
 Nivoi Microsoft sertifikacija

 

  • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)Associate nivo sertifikacija garantuje posedovanje osnovnih veština koje su neophodne za rad sa tehnologijama na početničkom nivou. Takođe predstavlja i prvi obavezni stepenik u sticanju ekspertskog nivoa sertifikacije.
  • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) / Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) – Expert nivo predstavlja set sertifikacija koje garantuju posedovanje veština relevantnih za konstantne promene tehnološkog okruženja. Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) je sertifikacija za IT profesionalce koji imaju iskustva sa Microsoft tehnološkim rešenjima. Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) je sertifikacija za već ostvarene developere koji imaju iskustva u razvoju rešenja sa Microsoft alatima.
    
  • Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) – MCSM sertifikacija će identifikovati tehnološke profesionalce koji imaju potpunu ekspertizu proizvoda, koji dizajniraju i grade inovativna poslovno tehnološka rešenja za kompleksna on-premise, off-premise i hibridna poslovna okruženja. MCSM sertifikacija će biti dostupna za nove verzije Exchange, Lync, SharePoint, Active Directory i SQL Servera.
    

 

Šta dobijate pohađanjem Microsoft zvaničnih kurseva?

Microsoft Official Course (MOC) edukaciju mogu izvoditi samo Microsoft partneri sa Learning kompetencijom prema originalnim nastavnim materijalima, sa isključivo sertifikovanim predavačima – Microsoft Certified Trainers (MCT). Predavači sa MCT titulom su profesionalni predavači sa radnim iskustvom u razvoju, primeni i podršci za jednan ili više Microsoft-ovih proizvoda. Kroz MOC edukaciju se kroz intenzivne kurseve stiče specijalizovano znanje orjentisano na primenu određenog Microsoft alata ili tehnologije. Po završetku Microsoft kursa, svaki polaznik dobija originalno uverenje o pohađanju kursa, a polaganje zvaničnog ispita za sticanje sertifikacije može se obaviti takođe u našim prostorijama, budući da smo autorizovani PearsonVUE test centar za dostavljanje Microsoft ispita.

 

Zvanična Microsoft literatura – prednost digitalnih MOC-ova

Od 25. juna tekuće godine, kompanija Microsoft je objavila da je uvela novinu vezanu za digitalne MOC-ove na Coursware Marketplace-u. Od ovog datuma, svi korisnici digitalnih MOC-ova na skillpipe nalozima će biti u mogućnosti da pristupe svim verzijama MOC-a za koji imaju licencu (A, B, C, D…).

Bilo da se radi o prošlim ili nekim narednim verzijama koje budu izlazile vezane za konkretni MOC, nalozi korisnika će biti potpuno besplatno ažurirani kako bi bili upoznati sa svim novinama i revizijama tog kursa. Ova opcija nije povezana sa datumom kupovine licence i odnosi se i za kupovine digitalnih MOC-ova pre 25. juna 2014. godine.

U školi kompjutera Smart School, digitalni MOC-ovi su sastavni deo Microsoft zvaničnih treninga još od početka 2013. godine. Ovom Fresh Editions novinom, polaznici na ovim Microsoft kursevima će imati višestruke koristi:

Uvek će biti informisani o najnovijem sadržaju vezanom za tehnologiju za koju su zainteresoani.

Moći će da koriste buduće verzije kursa kako bi bili upoznati sa novinama koje su se desile od momenta slušanja kursa.

Moći će da organizuju kurseve kako žele na redizajniranoj Skillpipe bookshelf, sa prilagođenim kategorijama i segmentima.

Ukoliko želite da saznate nešto više o Microsoft digitalnim MOC-ovima, kako do njih, ili o Microsoft kursevima, slobodno nas kontaktirajte kao Microsoft Silver Learning partnera. Smart School telefon: 021 47 28 200 ili email: school@smart.rs.

Pripremni kursevi za sticanje Microsoft sertifikacija:

Securing Windows Server 2016 (20744B)

Instruktor
Vrsta kursaU školi
Datumfeb 18, 2018
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Identity with Windows Server 2016 (20742A)

Vrsta kursaU školi
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Networking with Windows Server 2016 (20741A)

Vrsta kursaU školi
Datummar 19, 2018 - apr 19, 2018
Vreme19:30-22:45h (Ponedeljak-Sreda-Petak)
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 (20740A)

Vrsta kursaU školi
Datumfeb 5, 2018 - feb 28, 2018
Vreme19:30-22:45 (pon-sred-pet)
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Database Administration Fundamentals (40364)

InstruktorMarija Desnica
Vrsta kursaU školi
Datumokt 10, 2016 - okt 15, 2016
VremePon-sub: 19:30 -22:45h
MestoTrg mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Networking and Security Fundamentals (40032)

InstruktorMarija Desnica
Vrsta kursaU školi
Datumokt 24, 2016 - nov 4, 2016
VremeRadnim danima: 16:00 - 19:15h
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Windows Operating System Fundamentals & Windows Server Administration Fundamentals (40033)

InstruktorMarija Desnica
Vrsta kursaU školi
Datumsep 26, 2016 - okt 7, 2016
VremeRadnim danima: 16:00 - 19:15h
MestoNovi Sad, Trg mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0

Advanced Solutions of Microsoft® SharePoint® Server 2013 (20332)

InstruktorMarija Desnica
Vrsta kursaU školi
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Trg Mladenaca 5
Slobodnih mesta0/0