Zaposlenje

zaposlenje1Smart d.o.o. je jedna od vodećih Solution & Service kompanija u Srbiji koja svojim korisnicima usluga obezbeđuje konstantan kvalitet. Svoje poslovanje Smart zasniva na područjima: konsaltinga, edukacije, razvoju rešenja, podrške i licenciranja.

Veliko prisustvo na tržištu ostvareno je upravo i kvalitetnom edukacijom i lideri smo u ovoj oblasti u Srbiji. Tu smo da pomogne svima koji žele da uče, nauče, steknu praktične veštine i iskustvo u različitim oblastima Informacionih tehnologija ili poslovnog upravljanja, kako bi dosegli svoje lične i profesionalne ciljeve.

Usled konstantnog razvijanja programa edukacije i prilagođavanja tržišnim zahtevima i brzom razvoju tehnologije, potrebni su nam:
Predavači, instruktori, treneri, mentori… za kreiranje i sprovođenje različitih vrsta treninga, kurseva, obuka, prakse…

 

Otvorene pozicije

Predavač za obuku Knjigovodstvo

Angažujemo predavača za potrebu sprovođenja obuke Knjigovodstvo u trajanju od 240 školskih časova – 5 školskih časova dnevno/5 dana u nedelji. Angažovanje od novembra meseca.

Kandidat mora biti diplomirani ekonomista, koji zna kako da prenese svoje znanje polaznicima.
Prednost dobijaju kandidati koji imaju iskustvo u držanju obuka ovog tipa.

Predavač za MS Office programe - Basic

Angažujemo predavače za potrebe sprovđenja osnovne informatičke obuke koja obuhvata osnovne tehnike rada u MS Office programima: MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint, MS Access.

Poželjno da kandidat poseduje ECDL Sertifikat.

Predavač za MS Office programe - Advanced

Angažujemo predavače za potrebe sprovđenja obuka naprednih tehnika rada u sledećim MS Office programima: MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint, MS Access, MS Project

Poželjno je da kandidat aktivno koristi napredne tehnike rada i funkcije programa vezano za poziciju za koju konkuriše i da poseduje ECDL Sertifikat.

Instruktor za programerske kurseve

Angažujemo predavače za potrebe sprovođenja obuka iz osnova programiranja u programskim jezicima: MS Visual Studio C# , ASP.Net, JAVA, PHP i JavaScript.

Prednost imaju kandidati koji aktivno rade sa programskim jezikom vezano za poziciju za koju konkurišu.

Trener za Microsoft kurseve: Exchange Server, Visual Studio, SharePoint

Angažujemo trenere za održavanje zvaničnih Microsoft specijalističkih kurseva i prlagođenih kurseva iz Microsoft tehnologija

Poželjno posedovanje Microsoft Certified Trainer sertifikacije kao i Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) / Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) sertifikacija u oblasti Microsoft tehnologije za koju konkurišete

 
Ako želiš da postaneš deo našeg tima, pozivamo te da pošalješ svoj CV na e-mail adresu: school@smart.rs
Napomena: Sve prijave će biti razmatrane u punoj poverljivosti, a samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Kako bismo realizovali našu viziju i strateške ciljeve potrebne su nam energične, pozitivne, motivisane i nadasve posvećene osobe. Osobe koje će pružiti maksimum svojih mogućnosti, koje uživaju u svom poslu i  veruju u sebe. Osobe koje poseduju znanje i veštine i imaju volju i želju da se bave podučavanjem drugih.

Obavljanjući jedan od najplemenitijih i najodgovornijih poslova – prenoseći svoje znanje i veštine drugima bićete ključni deo tima. Zajedno, možemo pozitivno da utičemo na ispunjenje ciljeva naših polaznika kroz inovativne treninge i tehnologije.

Vi:
 • Sposobni ste da pratite i da se prilagođavate konstantnom razvoju IT tehnologija
 • Imate želju i volju za konstantnim usavršavanjem svojih znanja i veština
 • Inovativni ste i imate inicijativu da unapređujete, dajete predloge i razmenjujete ideje sa ostalim delom tima
 • Energicni dovoljno – da unesete pozitivniu atmosferu i zadobijete totalnu paznju drugih
 • Prodorni dovoljno – da zainteresujete druge za ono sto pricate
 • Strpljivi i uporni dovoljno – da ponavljate dok ne bude napretka
 • Podsticajni dovoljno – da uticete na druge da budu prisutni i aktivni
 • Nesebicni dovoljno – da podelite svoje znanje i vestine sa drugima
 • Tolerantni – i kad mislite da vise nema smisla
 • Sistematicni i
 • Uživate u svemu tome!
Mi:

Ostvarujući kompanijske ciljeve mi ćemo se postarati da se i Vaši lični i profesionalni ciljevi ostvare.I zato Vam nudimo:

 • Stimulativno i dinamično radno okruženje
 • Redovnu dodatnu zaradu
 • Stručno usavršavanje, sertifikacije
 • Rad u perspektivnom timu
 • Posao u IT kompaniji koja je usmerena ka konstantnom razvoju