Test centar

Kao autorizovani Pearson VUE, EC-Council, Kryterion, EXIN i ECDL test centar, Smart School New d.o.o. pruža mogućnost polaganja velikog broja različitih ispita u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Svi sertifikati su međunarodno priznati i omogućavaju Vam sticanje dodatnih zvanja, napredak u karijeri i dokaz su da posedujete ekspertska znanja iz određenih oblasti.

Kako se pripremiti?

Raspitajte se i proverite koje ispite je potrebno položiti i koja znanja su potrebna za sticanje određenog sertifikata. Za polaganje nekih od međunarodno priznatih ispita možete se pripremiti i pohađanjem autoriziranih kurseva u našem školskom centru.

Kako prijaviti ispit?

Ispite možete prijaviti samostalno direktno na sajtu provajdera ili slanjem popunjene prijave za polaganje ispita na e-mail adresu school@smartschool.rs
Za konkretne termine kontaktirajte nas na telefon + 381 65 47 28 200

Radno vreme

Pearson VUE Testing centar je otvoren za polaganja utorkom i četvrtkom od 10:00h – 16:00h.

Microsoft najnovije informacije:
Microsoft se sve više fokusira na sticanje sertifikata baziranih na rolama (role-based certification).
MCSA, MCSD, ili MCSE sertifikacije su bile dostupne do 31.01.2021. Ukoliko posedujete neke od ovih sertifikacija, one će ostati aktivne u vašem transkriptu još dve godine počevši od 30.06.2020.
Detalje možete pogledati na linku OVDE.

Microsoft sertifikacija – pogledajte kako napraviti nalog i zakazati ispit
Početni link – https://learn.microsoft.com/en-us/credentials/browse/

 

AWS sertifikacija – pogledajte kako napraviti nalog i zakazati ispit
Početni link – https://aws.amazon.com/certification/ 


EC-Council
 Testing centar je otvoren za polaganja prema zakazanim ispitima kandidata.

KRYTERION Test centar je otvoren za polaganja utorkom i četvrtkom od 09:00h – 16:00h.

Radno vreme tokom praznika: 
Test centar ne radi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, tokom Uskrsa, Prvomajskog praznika i ostalih definisanih državnih praznika.

Šta očekivati u Pearson VUE test centru?
PlayPlay
 

Pearson VUE Autorizovani Test Centar

Pearson Virtual University Enterprise je vodeći svetski provajder za usluge sertifikacije i obezbeđuje polaganje ispita za sticanje međunarodno priznatih sertifikacija poznatih IT kompanija, kao što su kao što su: Microsoft, Oracle, CISCO Systems, CompTIA, Linux Professional Institute, Adobe, Hewlet Packard IBM, Fujitsu Siemens Computers, Citrix, Novell, PMI (Project Management Institute) itd.
Kompletnu listu ispita koje je moguće polagati možete videti direktno na zvaničnom Pearson VUE web sajtu www.home.pearsonvue.com.

EC-Council Autorizovani Trening i Test Centar

International Council of Electronic Commerce Consultants (EC-Council) je kompanija koja je postavila međunarodno priznate standarde za Penetration testiranje IT sistema. Kao kreatori kurseva CEH, CHFI i ECSA/LPT, EC-Council reputacija i sertifikacije su postale dokaz stručnosti u preko 60 zemalja.
EC-Council ima svrhu da podrži i unapredi ulogu pojedinaca i organizacija koje se bave sigurnosnim i e-business rešenjima.
Smart d.o.o. je jedini ovlašćeni EC-Council centar u Srbiji za održavanje EC-Council treninga i ispita od kojih je trenutno najtraženiji CEH – Certified Ethical Hacker
Više informacija možete pogledati na zvaničnom EC-Council web sajtu www.eccouncil.org

ECDL Autorizovani Test Centar

European Computer Driving Licence je internacionalni program za obuku i testiranje znanja o informatičkim tehnologijama. ECDL licenca je priznata u svim zemljama Evropske Unije i mnogim drugim zemljama članicama programa ICDL (International Computer Driving Licence) – SAD, Kanada, Australija, zemlje Afrike i Azije.
Program ECDL je danas već prerastao u globalni standard u kompjuterskom opismenjavanju, a omogućava polaznicima da dokumentuju nivo stečenih znanja o informacionim tehnologijama kroz seriju standardizovanih testova.
Uvid u kompletnu listu ispita možete videti ovde ili na na zvaničnom ECDL web sajtu www.ecdl.rs

EXIN Autorizovani Test centar

EXIN je globalna kompanija za obuku i polaganje ispita širom sveta. Poseduje međunarodno priznati program sertifikacije iz oblasti IT Practical Diploma (PDI), ITIL®, PRINCE2® and ISPL. Kompletnu listu ispita koje je moguće polagati možete videti direktno na zvaničnom EXIN web sajtu www.exin.com

KRYTERION Autorizovani Test centar

Kryterion je kompanija koja se bavi razvojem servisa za online polaganje i sertifikaciju. Sarađuju sa nekim od najvećih kompanija gde nude rešenja za polaganje velikog broja ispita preko Kryterion Testing centra kao što su AWS, Magento…
Sve o Kryterion testing centru možete pronaći na www.KryterionOnline.com