O nama

O nama

Smart school je školski centar specijalizovan za edukaciju iz oblasti informacionih tehnologija i poslovnih veština, koji u kontinuitetu od 1999. godine uspešno podržava unapređenje znanja i veština svojih polaznika.

Veliko prisustvo na tržištu ostvareno je kvalitetnom edukacijom i sa punim pravom ističemo da smo jedan od lidera u ovoj oblasti u Srbiji. Kvalitet edukacije potvrđuje takođe i status Microsoft Learning partnera, kao i veliki broj ostvarenih partnerstava EC-Council, PeopleCert, ICDL, Pearson VUE, Agile Humans, Kryterion…

Program i usluge koje škola nudi mogu da zadovolje potrebe polaznika u zavisnosti od interesovanja i postojećeg predznanja, a naši predavači i treneri, kvalifikovani eksperti u svojim oblastima, poseduju izvanredne veštine prenošenja znanja i to rade sa entuzijazmom.

Otvoreni treninzi

Pored osnovnih kurseva, u ponudi se nalaze Microsoft, PMI, Agile&Scrum, Linux, Cisco, Soft Skills, ITIL, Security, Osnove programiranja, Web dizajn, Adobe i još mnogi drugi koje organizujemo u redovnim javnim terminima u našim prostorijama ili prostorijama naših partnera.

In House obuke

U mogućnosti smo da našim komitentima ponudimo obuku na njihovoj lokaciji, sa našom opremom i sa potpuno prilagođenim planom i programom obuke prema potrebama i zahtevima klijenta.

Individualne obuke

1 na 1 obuke omogućuju polazniku da brže i lakše savlada željene veštine, a naši predavači prate i prilagođavaju dinamiku, tempo i termine mogućnostima polaznika.

Mentorska praksa

Program zasnovan na metodologiji invertnog obrazovanja i učenju kroz rešavanje problema. Uz smernice, instrukcije i konsultacije mentora, kroz interaktivnu nastavu i timskim radom na stvarnim IT projektima, polaznici stiču praktične veštine i iskustvo primenljivo u realnim situacijama.

250
Kurseva
21000
Polaznika
U radu sa polaznicima koristimo najmodernija dostignuća u oblasti informatike. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, Bulevaru oslobođenja. Posedujemo tri savremeno opremljene učionice po Microsoft standardima propisanim za sve Microsoft Tehnical Education Center-e (kvalitetni računari, projektori, uređenost učionica, klimatizovane prostorije…)