MestoOnline - na engleskom jeziku
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
Cena12.000,00 + PDV
Prijavi se

Microsoft Dynamics 365 Sales je aplikacija od kraja do kraja za upravljanje rukovanjem klijentima i potencijalnim klijentima. Koristeći Dynamics 365 Sales, organizacije mogu da prate podatke u odnosu na ciljeve prodaje, automatizuju najbolje prakse, uče iz podataka i još mnogo toga. Pridružite se našem timu globalno priznatih stručnjaka koji vas vode korak po korak od potencijalnog klijenta do prilike do zaključenog posla. Koristeći dostupne opcije automatizacije i prilagođavanja aplikacije, naučićete kako da omogućite prodajnom osoblju da bude najproduktivniji.

Kome je namenjen

Funkcionalni konsultant za Dynamics 365 je odgovoran za otkrivanje, prikupljanje zahteva, angažovanje stručnjaka za predmet i zainteresovane strane, prevođenje zahteva i konfigurisanje rešenja i aplikacija. Funkcionalni konsultant implementira rešenje koristeći gotove mogućnosti, proširivost bez koda, integraciju aplikacija i usluga.

Potrebno predznanje

Poznavanje poslovnih aplikacija i želja da ih prilagodite i implementirate za svoje poslovanje.

Trajanje

1 dan

Sadržaj kursa

Modul 1: Konfigurišite Dynamics 365 Sales

U ovom modulu ćemo naučiti o konfigurisanju prodajne aplikacije tako da odgovara jedinstvenim zahtevima organizacije.

Modul 2: Upravljajte potencijalnim klijentima i mogućnostima pomoću Dynamics 365 Sales

U ovom modulu ćete naučiti kako da upravljate evidencijom podataka o klijentima, koristite ugrađene alate za prodaju i preuzmete vođstvo kroz životni ciklus lead-a potencijalnog klijenta.

Modul 3: Upravljajte porudžbinama i katalogom proizvoda pomoću Dynamics 365 Sales

U ovom modulu ćemo naučiti kako da koristimo ponude i porudžbine da bismo dalje koristili Dynamics 365 Sales da bismo upravljali svojim mogućnostima prodaje i pretvorili ih u zatvorene poslove.

Modul 4: Upravljajte ciljevima pomoću Dynamics 365 Sales

U ovom modulu ćemo naučiti kako da upravljamo ciljevima da bismo pratili uspeh vaše prodajne organizacije i prikupili ključne metrike o učinku prodaje.

Modul 5: Analizirajte podatke o prodaji Dynamics 365

U ovom modulu ćemo pregledati analitičke opcije, opisati alate za pretragu i koristiti Power BI za pregled i analizu podataka o prodaji.

Modul 6: Radite sa Dynamics 365 Sales Insights

U ovom modulu ćete naučiti o besplatnim i premijum funkcijama Dynamics 365 Sales Insights i kako on može osnažiti prodavce da formiraju bliže odnose sa svojim klijentima i brže zatvaraju prodaju.

Modul 7: Kreirajte ankete pomoću Dynamics 365 Customer Voice-a

U ovom modulu polaznici će naučiti o Dynamics 365 Customer Voice-u, moćnom alatu za prikupljanje i analizu raspoloženja kupaca.