MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
Cena48.000,00 + PDV

Benefiti

 • 180 dana pristupa snimljenim video materijalima sa kursa (kada se kurs održava online)
 • 180 dana pristupa zvaničnim labovima
 • Digitalna literatura u najnovijoj verziji
 • Microsoft Official Curriculum (MOC) u trajno vlasništvo
 • Svi Microsoft kursevi se rade sa MCT-jem (Microsoft Certified Trainer)
 • Zvanični Microsoft sertifikat o odslušanoj obuci

PRIJAVA BEZ REGISTRACIJE

   

  Polaznici ovog kursa automatizuju dugotrajne i ponavljajuće zadatke koristeći Microsoft Power Automate. Oni pregledaju zahteve rešenja, kreiraju procesnu dokumentaciju i dizajniraju, razvijaju, rešavaju probleme i procenjuju rešenja. Kandidati rade sa poslovnim akterima na poboljšanju i automatizaciji poslovnih tokova. Oni sarađuju sa administratorima na primeni rešenja u proizvodnim okruženjima i podržavaju rešenja.

  Za koga je namenjen

  Ako ste programer sa velikim interesovanjem za obezbeđivanje automatizovanih rešenja za vašu organizaciju, ova sertifikacija bi mogla da vam odlično odgovara. Automatizujete dugotrajne i ponavljajuće zadatke koristeći Microsoft Power Automate. Pregledate zahteve rešenja, kreirate procesnu dokumentaciju i dizajnirate, razvijate, primenjujete, integrišete, rešavate probleme i procenjujete rešenja. Radeći sa poslovnim zainteresovanim stranama, pomažete u poboljšanju i automatizaciji poslovnih tokova.

  Trajanje

  4 dana

  Potrebno predznanje

  Kandidati treba da imaju iskustva sa JSON-om, tokovima Cloud-a i Azure uslugama, integracijom rešenja sa REST i SOAP uslugama, analizom podataka korišćenjem Microsoft Excel-a, VBScript-a, Visual Basic-a za aplikacije (VBA), HTML-a, JavaScript-a, jednog ili više programskih jezika i Microsoft Power Platform paket alata (AI Builder, Power Apps, Dataverse i Power Virtual Agents).

  Sadržaj kursa

  Modul 1: Početak rada sa Power Automate for desktop

  Započnite sa Power Automate za desktop tako što ćete učiti o tokovima, kreiranju automatizovanih koraka i osnovama razvoja toka.

  Modul 2: Automatizujte procese sa Robotic Process Automation i Power Automate for desktop

  Radite sa Power Automate for desktop da snimate Windows i Web aplikacije, ali i da koristite gotova rešenja i akcije kao što je manipulacija Excel dokumentima za brže obrađivanje faktura.

  Modul 3: Rad sa Power Automate for desktop

  Radite sa Power Automate for desktop opcijama, tokovima, snimanjem akcija, uslovima, petljama, promenljivama, slikama i upravljanje greškama.

  Modul 4: Radite sa različitim tehnologijama u Power Automate for desktop

  Naučite kako da automatizujete upravljanje emailovima, Excel-om, korisničkim interfejsom i sistemskim servisima sa Power Automate for desktop.

  Modul 5: Implementirajte naprednu logiku u Power Automate for desktop

  Naučite kako da radite sa sistemskim tokovima, kontrolnim tokovima, imitirajte pokrete mišem, kao i operacije koje se koriste za manipulisanje tekstom, datumima i vremenom.

  Modul 6: Izgradite stručnost uz Power Automate za desktop

  Naučite kako da koristite Power Automate for desktop da radite sa Power Automate, OCR tehnologijama i skriptama.

  Modul 7: Kreirajte custom konektore za Power Automate

  Istražite custom konektore i naučite kako da ih konfigurišete i koristite sa Microsoft Power Automate.

  Modul 8: Koristite najbolje prakse za osiguranje i upravljanje Microsoft Power Platform okruženja

  Ovaj modul se fokusira na uvođenje Microsoft Power Platform okruženja i njihove uloge u kreiranju smernica za sprečavanje gubitka podataka (DLP) korišćenjem primera i slučajeva korišćenja. Takođe će biti reči o kratkom uvodu i pregledu alata, uključujući Microsoft Power Platform i Power Automate Admin iskustva i komplet alata Microsoft Power Platform Center of Excellence (COE).