Praksa za .NET Programera

.Net Programer – obuči se za najtraženije zanimanje današnjice

2Moderni način poslovanja nametnuo je potrebu da sve firme moraju imati pored prezentacije na internetu i niz drugih aplikacija i internih portala za lakše i efikasnije poslovanje, a to podrazumeva i angažovanje Programera. Zbog toga ovaj posao trenutno spada u izuzetno tražena i dobro plaćena zanimanja, a tako će biti i u budućnosti.
Zadatak .Net Programera je da ostvari sve potrebne tehničke uslove za online promociju, prodaju i uopšte poslovanje. On kreira web i dektop aplikacije, različite portale, i druga rešenja za automatizaciju i elektronsko poslovanje, umrežava ih sa bazom podataka i čini lakšim za ažuriranje. Kako bi uspešno obavljali svoj posao .Net Programeri moraju poznavati širok spektar tehnoloških alata i moraju dobro vladati C# i ASP.NET programskim jezikom.  Formalno obrazovanje vrlo često ne prati tehnološki novine, a ono što većini programera nedostaje jeste sistematizovano znanje i praktični rad na stvarnim projektima.
Imajući u vidu veliku tržišnu potražnju za ovim kadrom u okviru DoIT Programa izdvajamo jednogodišnju praksu za Net Programera koja će vam pružiti sva korisna znanja i kompetencije za ovo zanimanje na nivou Juniora. Praksa na ovom smeru je zasnovana na radu i učenju kroz rešavanje stvarnih problema individualno i timski i suočavanju polaznika sa realnim situacijama.

 Zašto je smer Net Programer pravi izbor za vas?

 • Dobićete kompletno i odmah primenjivo praktično znanje i steći ćete iskustvo u oblasti programiranja web i desktop aplikacija, što će vam pomoći da uspešno aplicirate na neke od IT pozicija
 • Kvalitetnih web programera u našoj zemlji je malo, stoga ćete veoma brzo doći do posla
 • Pored toga što je traženo, zanimanje Net Programera spada u odlično plaćena zanimanja
 • Da biste radili kao .Net Programer ne morate posedovati fakultetsku diplomu, jer se oni cene i angažuju po praktičnim veštinama i kompetencijama
 • Strane kompanije često angažuju naše IT stručnjake, pa imate priliku da radite na projektima velikih svetskih kompanija
 • Možete raditi honorarno, iz kuće, kao freelancer
 • Ako ste ambiciozni ova obuka vam pruža sve mogućnosti za pokretanje sopstvenog posla
Sveobuhvatna obuka za zanimanje .Net Programera namenjena je svakome ko želi da se bavi ovim kreativnim i traženim zanimanjem, posebno može biti korisna:
 • Studentima ovog ili drugih IT smerova kako bi dopunili svoje znanje i stekli preko potrebnu praksu na stvarnim projektima
 • Talentovanim đacima koji uz ova znanja mogu zarađivati solidan džeparac dok se školuju
 • Nezaposlenima koji bi da se dokvalifikuju i prekvalifikuju za aktuelnije zanimanje
 • Samoukim programerima kojima je potreban sertifikat
 • Zaposlenima na različitim pozicijama kako bi brže napredovali u karijeri

Uslov za pohađanje obuke je osnovno znanje engleskog jezika i dobro snalaženje na računaru, posebno na MS Office aplikacijama, email nalozima i aktuelnim pretraživačima (Google Chrome, Internet Explorer).

PRIJAVE SU U TOKU!

NAČIN PLAĆANJA ZAVISI OD VAS!

Do kraja septembra 20% popusta + PLAĆANJE NA RATE I rata 195€

Za uplate u celosti popust 25%

NEZAPOSLENIMA STIPENDIRAMO 50% IZNOSA DOK SE NE ZAPOSLE! I rata 97,5€

Dovedite prijatelja i ostvarite oboje popust od 25% 

Rezervacijom mesta do 30. septembra ostvarujete popust od 25%

Broj polaznika je ograničen. Zato je potrebno da se prijavite što pre i obezbedite svoje mesto, pozivanjem 065/ 47–28-202 ili putem e-maila: office@smart.rs.