Kursevi za decu

Čak 7 od 10 najtraženijih zanimanja u Srbiji zauzimaju poslovi iz IT struke. Formalno obrazovanje često ne prati stvarno stanje na tržištu, pa su tražena zanimanja neretko i deficitarna, sa nedovoljnim brojem kadrova.

Sa druge strane su deca, koja najveći deo vremena provode na raznim „pametnim“ uređajima, smartfonovima, tabletima, računarima… I sve što bi trebalo uraditi je spojiti zabavno i korisno. Ukoliko već najveći deo dana troše na različitim aplikacijama, web sajtovima i igricama, neka ga potroše pametno i obezbede sebi sigurnu budućnost.

Učenje osnova programiranja i web dizajna u uzrastu kada deca kao sunđeri upijaju sve informacije usmeriće njihov način razmišljanja i osposobiti ih da na najbolji način iskoriste prednosti tehnološke ere.

IT obuka za decu motiviše ih da ne budu samo pasivni korisnici, već da se zainteresuju i postanu samostalni aktivni kreatori web sadržaja. Praktične, interaktivne, a najpre zabavne IT radionice kroz rad na stvarnim projektima podstiču razvoj ideja i unapređuju sposobnost rešavanja problema.

I na kraju, ovakav pristup unapređuje analitičko i algoritamsko razmišljanje i suočavanje sa izazovima, a to će deci biti od izuzetne koristi u budućem životu i školovanju, bez obzira za koju profesiju će se opredeliti.

Napredna škola programiranja za tinejdžere

DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
Cena9.000,00 + PDV

Mala škola programiranja

DatumTermin u najavi
Vreme16:00h - 18:30h (subotama)
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
Cena7.500,00 + PDV

Mala škola kompjutera za Juniore

DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
Cena6.000,00 + PDV