Microsoft Kursevi

Smart School je sertifikovani Microsoft Learning Partner sa Silver kompetencijom, što znači da smo u mogućnosti da organizujemo sve zvanične Microsoft specijalističke kurseve koje drže sertifikovani Microsoft treneri i to po zvaničnoj Microsoft literaturi (MOC).

U ovom katalogu su navedeni samo najnoviji treninzi. Ukoliko imate potrebu za nekom obukom na nekoj prethodnoj verziji softvera pošaljite nam slobodno upit kako bi smo odgovorili vašem zahtevu.

Kao Microsoft Silver Learning partner imamo mogućnost da našim klijentima pružamo usluge edukacije kroz Microsoft SA Trening vaučere za besplatnu edukaciju. U okviru Vašeg ugovora o licenciranju softvera, Microsoft Vam omogućava da koristite određene benefite. Jedan od benefita jeste i mogućnost korišćenja određenog broja Microsoft Software Assurance (SA) trening vaučera. Softvare Assurance trening vaučeri Vam omogućavaju da besplatno edukujete Vaše IT profesionalce i developere na Microsoft treninzima koje održavaju Microsoft Learning partneri.

Microsoft kursevi