Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
1 нов 2016

Smart zapošljava najbolje polaznike

Svedoci smo trenda intenzivnog zapošljavanja kadrova u oblasti IT-a od strane velikog broja domaćih i stranih IT kompanija. Ovaj trend govori nam o sve većoj potrebi za kadrovima koji poseduju konkretno i primenjivo znanje (a nekada i bogato iskustvo).  Neretko se dešava da kompanija želi kompetentan kadar, odnosno kadar koji već ima usvojeno svo potrebno teorijsko (a često i bogato praktično) znanje, jer i oni resursi koji su već zaposleni u kompaniji raspoređeni su na takvim pozicijama na kojima nemaju slobodnog vremena gde će novopridošle kolege uvoditi u posao iznova i iznova.

Kao kompanija koja predstavlja jednu od vodećih Solution & Service kompanija u Srbiji a koja svojim korisnicima usluga obezbeđuje konstantan kvalitet, Smart d.o.o. veoma dobro zna koliko je bitno imati tim ljudi koji pre svega poseduju visoko stručno znanje iz konkretnih oblasti. Sa druge strane Smart d.o.o. još od 2000. godine postoji kao vodeći informatički edukativni centar i iz ovog ugla zna koliko je bitno na pravi način preneti znanje novim polaznicima.

Smart sa ponosom ističe da se u poslednjih godinu dana po preporuci predavača iz Smartovog edukativnog centra u samom Smartu zaposlilo 5 mladih ljudi. Miloš, Nemanja, Saša, David i Nenad odlučili su da upišu kurseve programiranja gde su se svojim zalaganjem istakli kao najbolji, te samim tim nastavili rad u Solution sektoru kompanije Smart. Njihov izbor bili su kursevi za: HTML&CSS JavaScript, ASP.NET, JQuery, Microsoft Visual C#, PHP i MySQL.

slika-zaposlenih1

Sa ovim trendom Smart doo svakako planira da nastavi. Već danas novi polaznici kreću na DoIT praksu u okviru koje takođe očekujemo iste rezultate; najbolje polaznike DoIT prakse sa zadovoljstvom ćemo zaposliti kod nas i pridružiti timu uspešnih jer ćemo, neskromno, sa sigurnošću znati da su znanja koja su stekli dovoljna na nivou Junior pozicija.

Leave a Reply