Cisco Systems Sertifikacije

CISCO je danas vodeća kompanija u oblasti mrežnih tehnologija i njihova oprema je veoma zastupljena u upotrebi pogotovo u srednjim i većim mrežama. Upravo zbog zastupljenosti ove opreme u mnogim kompanijama, potražnja za Cisco sertifikovanim sručnjacima je veoma velika. Cisco sertifikovani profesionalci su već duži niz godina jedni od najbolje plaćenih ICT profesionalaca na tržištu. CISCO ima svoj program međunarodno priznatih sertifikacija u oblastima vezanim za rad sa mrežnom opremom i tehnologijama.

 

Nivoi CISCO Sertifikacija:
  • Entry Level – Cisco Certified Technician (CCT),  sertifikacija. Cisco tehničari poseduju veštine da dijagnostikuju, obnavljaju, popravljaju i zamenjuju kritične Cisco mrežne i sistemske uređaje na lokacijama kupaca. Tehničari blisko sarađuju sa Cisco centrom za tehničku pomoć (TAC) kako bi brzo i efikasno rešili incidente. CCT sertifikacija je dostupna u više tehnoloških trekova, pružajući priliku tehničarima za podršku da prošire svoje područje stručnosti: CCT Collaboration, CCT Data Center i CCT Routing & Switching.
  • Associate Level – ovaj nivo obuhvata sledeće sertifikacije: CCNA (Cisco Certified Network Associate), CyberOps Associate i DevNet Associate.
   CCNA program sertifikacije predstavlja polaznu tačku za ozbiljnije bavljenje Cisco tehnologijama. Ova sertifikacija, već nekoliko godina važi za jedan od najpopularnijih IT sertifikata. CCNA sertifikat potvrđuje vaše veštine i znanja iz osnova mreže, pristupa mreži, IP povezivanja, IP usluga, osnova bezbednosti, automatizacije i programabilnosti.
   CCNA vam daje osnovu za karijeru u bilo kom smeru.
  • Professional level: Odabirom core tehnološkog treka, polaganjem odgovarajućeg ispita, dalje sertifikatom potvrđujete vaš profesionalni nivo u svetu IT-ja. Dostupni su sledeći pravci: CCNP Enterprise, CCNP Collaboration, CCNP Data Center, CCNP Security, CCNP Service Provider, CyberOps Professional i DevNet Professional.
  • Expert level: Ovaj sertifikat je prihvaćen širom sveta kao najprestižniji sertifikat u tehnološkoj industriji. CCDE, CCIE Enterprise Infrastructure, CCIE Enterprise Wireless,  CCIE Collaboration, CCIE Data Center, CCIE Security i CCIE Service Provider.
  • Architect level je najviši nivo sertifikacije koji može da se postigne u okviru Cisco Career Certification programa i potvrđuje se sertifikatom CCAr.

Više o Cisco sertifikacijama, možete pogledati na sledećoj šemi – Cisco-career-path

 

Mi Vas možemo priprmiti za polaganje CCNA ispita:

Smart Network Administration specijalistički kursevi koje organizujemo u našoj školi su bazirani na obuci za rad sa CISCO uređajima, računarskim mrežama i na najboljim principima zaštite računarskih mreža.

Namenjeni su osobama koje žele da unaprede svoje znanje iz oblasti mrežnih sistema u instalaciji, konfiguraciji i rešavanju problema na LAN i WAN mrežama enterprise okruženja, zatim IT profesionalcima, tehničkim licima i administratorima koji žele da savladaju osnovne tehnike bezbednosne zaštite računarskih mreža od zlonamernih pretnji i napada hakera, i steknu napredno znanje u konfigurisanju CISCO sigurnosnih mrežnih uređaja:

NAPOMENA: Advanced Network Administration = Network Administration I + Network Administration II

Ovi kursevi pripremaju polaznike za polaganje ispita i sticanje neke od medjunaradno priznatih Cisco Systems sertifikacija. Polaganje zvaničnog ispita za sticanje sertifikacije može se obaviti takođe u našim prostorijama, budući da smo autorizovani Pearson VUE test centar za dostavljanje Cisco Systems ispita.

 

Pripremni kursevi za sticanje Cisco System sertifikacija:

 

Advanced Network Security

DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
Cena100.000,00 + PDV

Network Administration II

Datum19.11.2024 - 19.12.2024
Vreme18:00-21:15h (uto/čet)
MestoONLINE Live + snimci 30 dana
Cena70.000,00 + PDV

Network Administration I

Datum01.10.2024 - 31.10.2024
Vreme18:00-21:15h (uto/čet)
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)/ONLINE
Cena70.000,00 + PDV

Advanced Network Administration

Datum23.03.2021
VremeTermin u najavi
MestoOnline
Cena140.000,00 + PDV