Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
11 авг 2020

EC-Council University Career Gurus Webinar sa Renita Murimi

Kao što se obrazovanje razlikuju u veličini, nameni i stavu, tako i motivi iza sajber napada takođe mogu varirati. Međutim, jedna stvar ostaje standardna – potreba za edukacijom o sajber zaštiti proširuje se iz sata u sat.

Za sve one koji se interesuju za sajber zaštitu i koji bi želeli da grade svoju karijeru baš u ovoj oblasti, preporučujemo ovaj EC-Council webinar.

Na ovom webinar-u govoriće se o tome kako sajber sigurnost menja obrazovnu industriju, i kako vi možete pomoći da se napravi razlika tako što ćete postati profesionalac za sajber sigurnost.

Prijavite se na ovaj besplatni webinar sa Renita Murimi, koji će se održati 18. avgusta 2020, i naučite:

– Kako da izgradite bolju budućnost kroz sajber zaštitu
– Kako će vam karijera u sajber zaštiti pomoći da uspete
– Šta vam je potrebno u vašem rezimeu da bi ušli u sajber security industriju

18. avgust 2020.
7:00 am CST/ 5:30 pm IST/ 1:00 pm BST 


Bio predavača:
Renita Murimi je Associate Professor za Cybersecurity na Univerzitetu Dallas. Doktorirala je i magistrirala elektrotehniku na Tehnološkom institutu u Nju Džersiju, i ima B.E. u oblasti elektronike i komunikacija sa Manipal Tehniloškog Instituta. Njena istraživačka interesovanja su u oblastima mrežne nauke, blockchain-a i sajber-sigurnosti. Objavila je publikacije u nekoliko časopisa i zbornika konferencija, a bila je i dobitnica nagrade Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) Grand Challenges Exploration (GCE) za interdisciplinarni rad sa smartphone tehnologijom i entomologijom.

Leave a Reply