Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
27 феб 2019

Još dva dana za ostvarivanje velikih ušteda za specijalističke CEH i ITIL kurseve

Mali podsetnik za sve one koji razmišljaju o usavršavanju i sticanju svetski priznatih sertifikata CEH (Certified Ethical Hacker) i ITIL. Ostalo je još svega 2 dana do kraja februara i isteka Early Bird popusta za kurseve

Ako ste zaduženi za bezbednost u kompaniji u kojoj radite, znanje o metodama i tehnikama hakera će Vam svakako značiti. Naučićete kako da pronađete slabosti i ranjivosti, pre nego što to zlonamerni hakeri urade. Na zvaničnom EC-Council CEH kursu savladaćete veštine i alate koje koriste zlonamerni hakeri da biste na zakonit i legitiman način procenili sigurnosni položaj Vašeg sistema. U februaru smo pripremili Early Bird popust za sve zainteresovane buduće etičke hakere. 30% popusta donosi uštedu od skoro 500€ za uplate do kraja februara. Early Bird popust u martu iznosi 20% a u aprilu 10% od cene kursa. Reagovanje na vreme osigurava zagarantovano mesto na kursu i značajne uštede!

U procesu razvijanja korporativnih ciljeva i IT mogućnosti, ITIL Vam može biti od velike pomoći. ITIL je okvir dizajniran da standardizuje odabir, planiranje, isporuku i održavanje IT usluga u okviru poslovanja. Cilj je da pomogne organizacijama da upravljaju rizicima, ojačaju odnose sa klijentima kroz pružanje usluga koje zadovoljavaju njihove potrebe, uspostave ekonomične prakse i stvore stabilna IT okruženja za rast, merenje i promene. U februaru ističe prvi krug Early Bird popusta za ovaj trening. Naime, za sve uplate u februaru ušteda iznosi 225€. Uplate u martu donose uštedu od 150€, dok uplate u aprilu, donose uštedu od 75€.

Ako ste i Vi zainteresovani za unapređivanje svojih znanja i veština, javite nam se i obezbedite znatne uštede. Prijave pošaljite na email: school@smart.rs ili nas pozovite na telefon: 065 47 28 200.

Vidimo se…

Leave a Reply