Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
9 мај 2019

Leading SAFe trening po drugi put u Beogradu

Agile Humans drugi put organizuje dvodnevni Leading SAFe trening – za primenu agilnog na nivo cele kompanije u Beogradu, 6. i 7. juna. Viši nivo sertifikovanog znanja za sve Scrum Master-e, Product Owner-e, Agile koučeve, Senior Program menadžere, Product menadžere i sve ostale koji su zainteresovani za primenu agilnog na nivou cele kompanije!

Danas poznavanje skaliranih agilnih modela traži sve više svetskih kompanija, poput Master Card-a, Fedex-a, Amazona.

Trening drži Bojan Milutinović, iskusan trener i profesionalac, sertifikovani SAFe® Program Consultant. Jedan od tri SAFe® Program konsultanata u celom regionu i jedan od deset Sertifikovanih Scrum Profesionalaca u Srbiji.

Bojan je Release Manager u TomTom-u. Ima 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom proteklih 6 godina vodio je veći broj Scrum i Kanban timova, kao Scrum Master, Release Train Engineer i Project Manager. Ima veliko primenjeno znanje u lean i agilnoj transformaciji kompanija i vlada gotovo svim agilnim disciplinama.

Miloš Belčević dao je svoje utiske nakon prvog SAFe treninga organizovanog u februaru ove godine u Beogradu i dovoljno razloga zašto je ovaj trening njemu bio značajan. Izuzetan primer mladog čoveka koji sam gradi internacionalnu, preduzetničku karijeru iz Srbije.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija o Certified Scaled Agile – Leading Scaled Agile Framework (SAFe 4.6) treningu, slobodno nas kontaktirajte. Kao Agile Humans partneri u Novom Sadu, stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt telefon: 065/47-28-200 i email: school@smart.rs.

Leave a Reply