Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
7 феб 2023

Microsoft ispite možete polagati u Smart school-u utorkom i četvrtkom

Prilikom apliciranja za novi posao mnoge kompanije zahtevaju da se na uvid dostave neki od priznatih sertifikata. Osim toga kompanije stalno zahtevaju od zaposlenih da poseduju određene međunarodno priznate sertifikate.

Poslodavci, ili potencijalni poslodavci tako imaju uvid u to koliko je zaposleni ili kandidat osposobljen za obavljanje određenog posla.

Kako se pripremiti za ispit?

Za polaganje nekih od međunarodno priznatih ispita možete se pripremiti pohađanjem autorizovanih kurseva u našem centru.

https://www.smartschool.rs/kursevi-smart-skole/

Kao zvanični Microsoft partneri organizujemo obuke koje vode licencirani Microsoft treneri. Nakon obuke, u okviru naše škole nalazi se i Pearson Vue Testing Centar gde možete da polažete Microsoft ispite.

Microsoft obuke

Koji ispiti se mogu polagati?

Pearson Virtual University Enterprise je vodeći svetski provajder za usluge sertifikacije i obezbeđuje polaganje ispita za sticanje međunarodno priznatih sertifikacija poznatih IT kompanija, kao što su kao što su: Microsoft, Oracle, CISCO Systems, CompTIA, Linux Professional Institute, Adobe, Hewlet Packard IBM, Fujitsu Siemens Computers, Citrix, Novell, PMI (Project Management Institute) itd.

(Kompletan listu ispita možete pronaći na sajtu: https://home.pearsonvue.com/)

Kako mogu da prijavim ispit?

Zakazivanje ispita će se dalje vršiti preko zvaničnog web sajta test centra Pearson VUE.

Osim toga, ispite možete prijaviti slanjem popunjene prijave (preuzmite na našem sajtu) za polaganje ispita na e-mail adresu school@smartschool.rs.

Za više informacija i  konkretne termine kontaktirajte nas na telefon + 381 60 47 28 200.

Kada se održavaju ispiti?

Svakog utorka i četvrtka od 10:00h – 16:00h (osim za vreme državnih praznika) otvoren je Testing centar u Smart School školi računara. Jedini testing centar u Vojvodini nalazi se u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 78 (V sprat).

Više detalja o tome koje se provere prolaze pronađite na našem sajtu:

https://www.smartschool.rs/test-centar/

Leave a Reply