Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
12 апр 2023

Ovlašćeni Kryterion testing centar u Novom Sadu

Ukoliko želite da steknete neki od međunarodno priznatih IT sertifikata SMART School New je ovlašćeni Kryterion testing centar.

Ukoliko želite da steknete neki od sertifikata koji su veoma traženi, poput Google, Salesforce, GooglePlay, Databrics sertifikata možete to uraditi u našem testing centru u Novom Sadu, Bulevar oslobođanja 78.

Pogledajte na linku spisak svih Kryterion Test Sponsora koje možete polagati u Kryterion test centru.

Kryterion je inače kompanija koja se bavi razvojem servisa za online polaganje i sertifikaciju. Sarađuju sa nekim od najvećih kompanija gde nude rešenja za polaganje velikog broja ispita preko Kryterion Testing centra.

Kakva je procedura za zakazivanje ispita ukoliko želite da polažete u Smart school testing centru?

Ispit za koji želite da se prijavite zakazujete samostalno prijavom na Webassessor portal.

Prilikom zakazivanja imate opciju da zakažete Onsite (u testing centru) i tada izaberete Smart school New d.o.o, Novi Sad i proverite dostupnost željenog datuma testiranja, kao i vreme početka ispita. Nakon što završite sve korake do kraja dobićete mejl sa potvrdom ispita u kojem će biti naveden naziv ispita, datum testiranja, vreme početka i lokacija (Smart School New d.o.o. Bulevar Oslobođenja 78 (V sprat) Novi Sad) i druge važne informacije vezane za ispit.

Pažljivo pročitajte mejl za potvrdu i pratite sva uputstva.

Na ispit dođite malo pre zakazanog vremena i obavezno ponesite dva dokumenta za identifikaciju.

Kojim danima je otvoren testing centar?

Test centar je otvoren za polaganja ispita svakog utorka i četvrtka od 9:00h – 16:00h tokom čitave godine, osim za vreme državnih praznika.

U Srbiji ima svega tri ovlašćena Kryterion testing centra gde možete da polažete ispite, a u Vojvodini jedino u Smart School-u.

Kako da kontaktiram podršku?

Sve dodatne informacije u vezi sa polaganjem ispita, kao i najčešće postavljena pitanja, gde možete da rešite nedoumice ili za kontaktiranje podrške možete pronaći na sajtu https://www.kryterion.com/

Leave a Reply