Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
10 апр 2020

Microsoft role-based certification roadmap

Kako je Microsoft najavio, rok za ukidanje MS sertifikacija za MCSA, MCSE i MSCD je produžen do 31. januara 2021. godine. Lista ispita koji se ukidaju – link. 

Na osnovu globalne strateške odluke, kompanija Microsoft usmerava poslovanje prema cloud rešenjima, te se zato i edukacija i sertifikacija usmerava na nove role-based sertifikacije koje su usklađene s aktuelnim trendovima u području IT-a.

Microsoft je uveo 34 nove certifikacije koje su usmerene na veštine neophodne pojedinim ulogama za obavljanje dnevnih zadataka.

Svi oni koji su na korak do MCSA, MCSE i MCSD sertifikacije mogu iskoristiti šansu do kraja 31. januara 2021. i zato ne treba gubiti vreme. Steknite sertifikat koji će biti važeći dve godine od momenta sticanja istog. Pogledajte listu najavljenih Microsoft sertifikacionih kurseva u našem IT edu centru – Najava kurseva.

Nove dostupne Microsoft role-based treninge možete pronaći na našim stranicama Azure, Office 365, Teams i Microsoft 365.

Zvaničnu role-based sertifikacionu roadmap pogledajte na sledećem dokumentu:

Za Microsoft zvanične treninge, možete iskoristiti i svoje SA Trening Vaučere i sa njima dobiti zvaničnu Microsoft edukaciju, uz zvanične MOC-ove u trajno vlasništvo sa najnovijim upgrade-ovima postojeće verzije i raditi na zvaničnim labovima.

Za više informacija, pozovite nas na telefon: 065 4728 223 ili nam pišite na email: school@smart.rs.

Leave a Reply