Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
27 јан 2021

Microsoft sertifikacioni put za Azure

Na skali od 1 do 10 kako biste ocenili svoje znanje o modernim hibridnim cloud okruženjima? Da li možete da upravljate on-premises, na cloud-u i na edge-u? Da li podržavate vaše aplikacije i infrastrukturu sa podacima i analitikama i uz sve to štitite ih u svakom pogledu? 

Bez obzira gde se nalazite ili na kojem jeziku ili okviru poslujete, Microsoft sertifikacije za Azure pružaju vam prednost priznatim veštinama i akreditivima u industriji.

Azure sertifikacije će vam omogućiti da idete u korak sa najnovijim tehničkim pravilima i zahtevima, bilo da upravljate infrastrukturom, pravite aplikacije ili koristite podatke za vođenje posla.

Ako želite da napredujete u karijeri ili započnete novu, postoji Azure sertifikacija dizajnirana baš za vas. Od osnova (fundamentals) do role based i specijalističkih sertifikacija.

Svaka sertifikacija nudi obuku koja će vam pomoći da steknete veštine i demonstrirajte svoja dostignuća. Možete odabrati način na koji želite da učite kako biste povećali svoje samopouzdanje i stručnost, bilo to kroz samostalno učenje (self-paced), obuku, događaje i kurseve vođene od strane instruktora.

Prvi korak: Microsoft Azure Administrator AZ-104T00-A kurs

Upravo takve instructor-led kurseve organizujemo i u našem IT edu centru Smart School. Za 5. april, najavili smo kurs Microsoft Azure Administrator AZ-104T00-A. Zbog trenutne epitemiološke situacije, kurs će biti održan u online formatu sa live učešćem predavača.

Preuzmite pdf fajl – Azure Administrator Associate certification journey.

Ova sertifikacija je pravi izvor za vas ako vaše odgovornosti uključuju:

• Implementaciju, upravljanje i praćenje identiteta, governance, storage-a, poslovanja i virtuelne mreže u cloud okruženju.
• Obezbeđivanje, dimenzionisanje, nadgledanje i prilagođavanje resursa po potrebi.

ili ako već imate ili radite prema dostizanju sledećih sertifikata:

• MCSE: Core Infrastructure
• MCSA: Windows Server 2012
• MCSA: Windows Server 2016

Vaučer za polaganje ispita AZ-104

Za sve prijave do 31. marta za ovaj kurs, polaznici će dobiti besplatno vaučer za polaganje ispita AZ-104!

Za sva pitanja u vezi Microsoft Azure sertifikacije, kurseva i polaganja, slobodno nas kontaktirajte na telefon: +381 65 4728 200 ili email: school@smart.rs.

Leave a Reply