Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
18 нов 2015

MTA Database Administration Fundamentals trening

Microsoft Technology Associate (MTA) je najnoviji paket Microsoft sertifikacija koji omogućuje polaznicima da steknu znanje potrebno za početak izgradnje poslovne karijere upotrebom Microsoft tehnologije. Kursevi iz MTA grupe su prvenstveno namenjeni početnicima i svima onima koji planiraju da se upoznaju sa osnovnim terminima, terminologijama i funkcionalnostima Microsoft tehnologije i sistema.

Ovaj program pruža znanje i praktičnu obuku potrebnu za buduće poslove na polju informacionih tehnologija. Škola kompjutera Smart School organizuje MTA Database Administration Fundamentals trening u periodu od 5. do 13. decembra 2015. godine, koji će se održavati subotom i nedeljom u terminu od 09:00 – 17:00 časova. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem e-mail adrese: school@smart.rs ili nas kontaktirajte na telefon 021/ 47 28 200.

Na kursu MTA Database Administration Fundamentals ćete biti u prilici da naučite i nadogradite svoje znanje i veštine iz oblasti baze podataka na sledeće teme:

  • Core Database Concepts
  • Creating Database Objects
  • Manipulating Data
  • Data Storage
  • Administering Database

MTA Database Administration Fundamentals trening Vam pomaže da se pripremite za polaganje ispita Microsoft Technology Associate Exam 98-364. Microsoft Technology Associate je Microsoft sertifikacija namenjena polaznicima koji žele da se prekvalifikuju i da započnu izgradnju svoje karijere koristeći Microsoft tehnologije. Microsoft Technology Associate razvija i vrednuje Vaše osnovno IT znanje, obezbeđujući Vam dobru osnovu za dalji uspeh i razvoj.

Leave a Reply