Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
13 дец 2017

Postani Etički haker CEH i uštedi 500€

Uz sve softvere koji su danas dostupni na tržištu, zaštita informacija i dalje zadaje glavobolju milionima informatičara na svetu. Ipak, svetlo se vidi na kraju tunela. Edukacija je najmoćnije oružje protiv sajber napada.

Etički haker je osoba zadužena za bezbednost mreža i poverljivih resursa, koja nastoji da sa namerom otkrije propuste i moguće upade na mrežu i/ili računarske sisteme koristeći iste metode i tehnike koje koriste i ozloglašeni hakeri.

Da biste dobili svog sertifikovanog Etičkog hakera, potrebno je da uložite malo, a da pri tom dobijete puno! Kurs Certified Ethical Hacker CEH se isključivo održava u ovlašćenim EC-Council Trening centrima, a u Srbiji je samo jedan takav – kompanija Smart NFG.

Na kursu ćete steći znanje i praktično iskustvo hakerisanja. Naučićete da skenirate mreže, primenjujete razne tipove napada na servere, baze podataka i aplikacije, kako da izbegavate sisteme detekcije i druge važne tehnike koje koriste zlonamerni hakeri.

Jedinstvena prilika stoji ispred Vas! Za sve uplate u decembru mesecu, odobrava se Early Bird popust od 30%, sa čime ostvarujete uštedu od skoro 500€! U sklopu cene ovog kursa, uključena je zvanična literatura, sertifikovan trener i polaganje ispita!

Smart NFG je najavio CEH kurs, za period od 19. do 23. marta 2018. godine. Održavaće se u Beogradu, u terminu od 9h do 17h. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte na telefon 021/47-28-200 ili putem mail-a school@smart.rs

Leave a Reply