Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
21 мај 2019

Microsoft PowerApps i Microsoft Flow u najavi

PowerApps je web aplikacija koja dolazi u skoro svim Office365 paketima uz pomoć koje možete da bez i jedne linije koda napravite moderne web i mobile aplikacije. Dramatično se smanjuje vreme izrade najrazličitijih aplikacija. Za izradu aplikacija nije potrebno bilo kakvo programersko znanje, dovoljno je da znate osnove MS Excel-a.

Ceo koncept „low/no – Code“ platformi u koju spada i PowerApps, imaju neverovatan rast u primeni u poslednje 3 godine. Za samo dva do tri dana možete da napravite mobilnu aplikaciju koju mogu da koriste svi vaši zaposleni sa širokim spektrom upotrebe. Od zahteva za godišnji odmor, prijave incidenta, analize utovara, prijave kvara na zgradi, pa sve do aplikacije koju koristi Virgin Atlantic za planiranje potrošnje goriva u avionu.

Za sve one koji planiraju da se usmere u pravcu PowerApps-a, najavili smo u junu kurseve

Course 55265A: Microsoft PowerApps i Course 55268AC: Microsoft Flow.

Prijavom na oba ova najavljena kursa – paket PowerApps + Flow, ostvarićete popust od 20%. Broj mesta je ograničen!

Za one koji bi želeli više da saznaju o uticaju PowerApps-a i Flow-a, pročitajte Forrester Total Economic Impact studiju o toma kako smanjiti troškove razvoja i povećati sveukupnu poslovnu efikasnosti i ROI upotrebom PowerApps-a i Microsoft Flow-a.

 

Leave a Reply