Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
22 феб 2021

Samo još do kraja ove nedelje Early Bird popust za kurs za Etičke hakere – CEH

Ostalo je još samo par dana da iskoristite Early Bird popust za jedan od najtraženijih EC-Council kurseva –Certified Ethical Hacker (CEH). Naime, do kraja februara smo obezbedili popust od 10% za sve one koji žele da nauče kako hakeri razmišljaju i koje sve alate koriste u svojim hakerskim planovima, i tako postanu sertifikovani Etički hakeri!

Nedavno smo u saradnji sa EC-Council-om održali webinar na temu How to become an Ethical Hacker, gde smo prošli sa našim gostujućim predavačima kroz niz korisnih tema o bezbednosti, etičkom hakovanju, alatima, pa čak smo i praktično pokazali penetration testiranje sa Parrot OS. Snimljeni zapis sa ovog webinar-a možete pronaći na našem sajtu na lokaciji – Besplatni webinar-i

Ako se bavite bezbednošću informacija u organizaciji (security officers, security analyst, AI security officer, IT auditors, security professionals, risk/threat/vulnerability analyst, senior system administrators, senior network administrator, network administrator and engineers, DBA administrators) i brinete o integritetu mreže, ovaj kurs je pravi izbor za Vas!

CEH je najavljen za 6. mart, a više informacije pogledajte na našoj stranici Certified Ethical Hacker.

Ne gubite vreme i unapredite svoje veštine da bi zaštitili Vašu organizaciju od zlonamernih hakera!

Više informacija na telefon: +381 65 4728 200 ili email: school@smart.rs.

Leave a Reply