Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
3 феб 2020

Smart je obnovio svoj EC-Council Accredited Training Center (ATC) status

Zadovoljstvo nam je što možemo da objavimo da je Smart obnovio svoj status kao EC-Council Accredited Training Center (ATC). Jedan od glavnih ciljeva ovog partnerstva je da pomognemo organizacijama da adresiraju današnje sajber pretnje tako što ćemo im pomoći u pripremanju zaposlenih na svim nivoima da odigraju svoju ulogu u odbrani upravo od tih sajber pretnji. Zato smo i našu ponudu obogatili i sa specijalizovanim treningom za pripremu polaganja za Certified Ethical Hacker (CEH) sertifikaciju.

Certified Ethical Hacker (CEH) je međunarodno priznata sertifikacija i veoma je tražena kod profesionalaca u oblasti bezbednosti. Ova sertifikacija podržava razvoj karijere senior eksperata sa veštinama etičkog hakera ili penetration testera.

Kurs pokriva širok spektar oblasti, uključujući steganografiju, footprinting, tehnike mrežnog skeniranja i protivmere, metodologiju hakovanja sistema i analizu virusa. Polaznici dobijaju sveobuhvatno razumevanje više od 270 najčešće korišćenih tehnologija napada i softverskih alata i uče kako se mogu koristiti u scenarijima u stvarnom životu. Ovaj potpuno akreditovani kurs traje pet radnih dana.

Po završetku kursa, polaznici će moći polagati zvanični četvorosatni ispit, koji se sastoji od 125 pitanja sa višestrukim izborom, u Pearson Vue test centru.

Za više informacija o Certified Ethical Hacker (CEH) kursu, posetite našu web stranicu CEH, ili nam pošaljite e-mail: school@smart.rs ili nas pozovite na telefon: +381 65 4728 200.

Leave a Reply