Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
17 окт 2020

20 godina Smart School sa vama

Na današnji dan je tačno pre dvadeset godina osnovan Smart!

Prvi koraci su bili kao škola kompjutera Smart School, međutim, Smart se razvio u nešto kompleksnije i smelije nego što su to bile prve vizije.

Za ovih prvih dvadeset godina, imali smo priliku da budemo u prvom redu i da naša transformacija uspešno isprati najaktuelnija dešavanja u IT-ju. Danas Smart uspešno razvija proizvode na Microsoft SharePoint tehnologiji, predstavlja distributera za security rešenja kompanije Sophos u regionu, prepoznati smo kao stručnjaci za 24/7 IT podršku i u našem IT edu centru imamo preko 170 business, softskills i IT obuka sa preko 1.000 polaznika na godišnjem nivou.

Za ove dve decenije rada, Smart je predstavljao stub podrške IT i business zajednici i ponosni smo što nam je poverenje ukazao veliki broj partnera (Microsoft, Adobe, Sophos, Veeam, Accunetix, EC-Council, PMI, Prometric VUE, Kryterion…), kao i veliki broj klijenata iz svih industrija.

Od 2013. godine, Smart je postao ponosni član New Frontier Grupacije što je dodatno proširilo vidike i mogućnosti poslovanja. I baš tada smo naše boje promenili u danas prepoznatljivu crvenu.

Smart School kao pouzdana škola kompjutera, na koju ste se uvek mogli osloniti, je nastavila da raste. Od prvih prostorija na Novom Naselju, put je vodio Smart School u sam centar Novog Sada i danas se nalazimo u TC Pariski magazin na II spratu. U svom sastavu imamo 3 savremeno opremljene učionice sa kapacitetom za 35 polaznika, kao i „leteću učionicu“ od 10 laptop računara za obuke na lokacijama po želji polaznika. Pored on-site obuka, uspešno održavamo i online obuke sa našom online platformom.

Kako mi vidimo, budućnost je svetla! Uverili smo se da 20 godina napornog rada donosi plodove. Zato ćemo nastaviti u istom pravcu, pravcu promena, najsavremenijih tehnologija i rešenja, prenošenja znanja na zajednicu i tako ćemo ostvariti našu misiju da budemo uvek tu za vas.

Hvala više od 20.000 polaznika koji su nam ukazali poverenje i sa uspehom završili obuke u našoj školi kompjutera Smart School.

Leave a Reply