Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
19 феб 2016

Early Bird popust na kurs Certified Ethical Hacker – CEH

Kako su informacije, računarske mreže i sistemi veoma važni resursi, neophodno ih je na pravi način zaštititi. Sa obzirom da je broj hakerskih napada na ove vredne resurse u konstantnom progresu, tržište je u stalnoj potrazi za stručnjacima koji će bezbednost držati na najvišem nivou.

Etički haker je osoba koja je zaposlena u organizaciji na poziciji koja je zadužena za bezbednost mreža i poverljivih resursa. Ova osoba nastoji da sa namerom otkrije propuste i moguće upade na mrežu i/ili računarske sisteme koristeći iste metode i tehnike koje koriste i ozloglašeni hakeri.

Kurs Certified Ethical Hacker CEH je najnapredniji kurs etičkog hakerisanja kod nas i u svetu. Obuhvata 20 najaktuelnijih tema iz oblasti bezbednosti informacija koje svaki etički haker želi da zna kada planira da poveća bezbednost informacionih sistema. Održava se isključivo u ovlašćenim EC-Council Trening centrima.

Na kursu ćete steći znanje i praktično iskustvo hakerisanja. Naučićete da skenirate mreže, primenjujete razne tipove napada na servere, baze podataka i aplikacije, kako da izbegavate sisteme detekcije i druge važne tehnike koje koriste zlonamerni hakeri.

Namenjen je security officer-ima, auditor-ima, security professional i senior system administratorima, senior network ili DBA administratorima.

Škola kompjutera Smart School je najavila CEH kurs, za period od 18. do 22. maja 2016. godine. Održavaće se u hotelu M u Beogradu, u terminu od 9h do 17h.

Sa najavom kursa, polaznicima je omogućeno sticanje prednosti i sigurne rezervacije svog mesta na ovom kursu, kroz Early Bird popust za uplate u februaru i martu 2016. godine:

Early Bird popust:

15% POPUSTA za uplate do 15. marta 2016.

10% POPUSTA za uplate od 15. marta do 1. aprila 2016.

Zainteresovani polaznici za ovaj kurs, mogu rezervisati svoje mesto uz Earli Bird popust. Za sve uplate u avgustu, polaznicima je obezbeđen popust od 15% na cenu kursa. U cenu kursa je uključena zvanična EC-Council stručna literatura, polaganje stručnog ispita i ručak za polaznike.

Tokom kursa, bićete pripremljeni za polaganje najnovijeg EC-Council Certified Ethical Hacker 312-50 ispita, koji možete položiti u Smart-u kao akreditovanom EC-Council testing centru.

Više informacija o kursu „Certified Ethical Hacker – CEH“ i Early Bird akciji možete dobiti putem telefona: 021/47-28-200 ili putem email-a: school@smart.rs.

Leave a Reply