Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
8 окт 2018

Agile Humans i Smart School od sada u partnerstvu

Odgovarajući na potrebe sve većeg broja preduzeća, koja prepoznaju direktnu vezu između uvođenja agilnih metoda rada i postizanja uspeha na tržištu, Agile Humans i Smart School udružuju znanje i resurse kako bi kompanijama i pojedincima ponudili najkvalitetnije obrazovanje i sertifikaciju iz oblasti agilnog menadžmenta.

Širom sveta više od 70% timova u IT industriji uspešno primenjuje agilne metode u svom radu, a sve veći broj preduzeća u drugim sektorima – predvođeni divovima poput Amazona, MekKinsija i mnogih drugih – shvata prednosti rada u tzv. Skram timovima. Shodno tome, sve veći broj oglasa za posao traži i posebno vrednuje znanja, veštine i iskustvo u domenu agilnog. Kako još uvek ne postoji formalno obrazovanje u ovoj oblasti, najbolji izbor su treninzi vrhunskih svetskih stručnjaka u organizaciji onih kojima verujete.

U želji da lokalnom tržištu i regionu ponude treninge i sertifikate u skladu sa najboljim svetskim praksama i trendovima, Smart School se udružuje sa Agile Humans, koji u Beograd i Novi Sad dovode vodeće svetske trenere. Tako smo zajedničkim silama održali već dva treninga CSM i A-CSM u Beogradu, a najavili nove treninge u Beogradu i Novom Sadu.

“Profesionalci i preduzeća više ne moraju da idu u svet da bi dobili raznovrsne i vrhunske obuke. Agile Humans je pre svega zajednica agilnih ljudi, a zatim i platforma za njihovu adeknvatnu, kontinuiranu edukaciju”, izjavila je Jasmina Nikolić, kreator brenda i trener agilnih veština. Iz edukativnog centra Smart School iz Novog Sada, poručuju: “Mi verujemo da nas kvalitetna edukacija održava već 18 godina na tržištu, a u Agile Humans smo prepoznali taj kvalitet. Vera u agilni menadžment, svetski priznati treneri i svetski priznati sertifikati su jedni od ključnih motiva za ostvarivanje ovog partnerstva”, Danijela Rakita, direktorka Smart School.

“Podržali smo kreiranje brenda Agile Humans jer je tržište agilnih treninga u Srbiji nedovoljno razvijeno. Svedoci smo velike potrebe za agilnim poslovanjem, i činjenice da je potražnja za agilnim ljudima daleko veće od ponude”, izjavio je Igor Jovanović, direktor kompanije Modoolar, čiji je Agile Humans brend, kreiran 2017. godine.

Izvor: Modoolar

Leave a Reply