Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
4 апр 2019

April kao prilika za early bird popuste za specijalističke kurseve – CEH i ITIL

April je ujedno i treći ciklus naše Early Bird akcije koju smo startovali u februaru mesecu i to za naše specijalističke CEH i ITIL kurseve.

CEH (Certified Ethical Hacker) je zvanični EC-Council kurs, namenjen za one koji su zaduženi za bezbednost u kompaniji. Cilj kursa je da savladate metode, tehnike i alate koje hakeri koriste u napadima na sisteme i mreže. Zato sa stečenim znanjem i veštinama na ovom kursu, bićete u mogućnosti da pronađete slabosti i ranjivosti vaše zaštite pre zlonamernih hakera. Ušteda u aprilu za prijavljene polaznike je 165€.

ITIL je sa druge strane, okvir dizajniran da standardizuje odabir, planiranje, isporuku i održavanje IT usluga u okviru poslovanja. Cilj je da pomogne organizacijama da upravljaju rizicima, ojačaju odnose sa klijentima kroz pružanje usluga koje zadovoljavanju njihove potrebe, uspostave ekonomične prakse i stvore stabilna IT okruženja za rast, merenje i promene. Ušteda u aprilu iznosi 75€.

Za sve konsultacije i pitanja o kursevima, slobodno pozovite naše savetnike na telefon: +381 65 4728 200 ili nas kontaktirajte putem maila: school@smart.rs.

Leave a Reply