MestoOnline
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
Cena20.530,00 + PDV

PRIJAVA BEZ REGISTRACIJE

   

  Jednodnevni praktični uvod u Agile i Scrum

  Postanite Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant

  Ovaj trening namenjen je svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

  Uvod u Agilno je uvod u karijeru

  Ovaj kurs je odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkuriši za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i Scrum Masterima koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.

  Potražnja za agilnim poslovima svih vrsta raste, a isto tako raste i potreba za tim da se bolje objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikovane kurseve Scrum Alliance.

  Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačan, jednodnevni kurs koji će vam pomoći da steknete upotrebljivo zanje, i da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere. Ako se odlučte da nastavite putem agilne transformacije, kao učesnici naših kurseva računajte na to da ćemo se starati o vašoj karijernoj putanji.

  Potrebu za jednodnevnim uvodnim kursevima koje drže serifikovani Scrum profesionalci uviđa i sama Scrum Alliance, tako da nam je zadovoljstvo da se ovim kursom uključimo u nove tokove globalne Scrum edukacije. Kurs će voditi mr Jasmina Nikolić, iskusni pedagog, agilni kouč i sertifikovani Scrum profesionalac, profesor agilne kulture na Master studijama iz agilnih metodologija na Univerzitet u La Salle u Barseloni.

  Agenda kursa Agile Humans Practitioner®

  • Teorija Scrum-a
  • Scrum uloge
  • Scrum Event-ovi
  • Scrum Artefakti
  • Svi Scrum artefakti i njihova uloga
  • Transparentnost Artefakta

  AGILNO I SCRUM OD A DO Š

  Tokom ovog jednodnevnog interaktivnog kursa upoznaćete Agilno i Scrum od A do Š. Razumećete zašto uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen, provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Srum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.

  Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale.

  Sertifikat

  Polaznici dobijaju sertifikat Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant (CASP) kompanije Agile Humans.

  Trajanje

  6 sati

  Logistika

  Tokom treninga imaćemo nekoliko kraćih pauza za osveženje i jednu dužu pauzu za ručak, kao i sve uslove za rad. To je sve uključeno u cenu.

  Minimalan broj polaznika je 5 da bi moglo da se radi u Scrum formatu, a maksimalan 24.

  Cena obuke: 175 € (u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja). Mogućnost plaćanja u dve rate.

  U školi računara Smart School postoje različite IT obuke prilagođene različitim nivoima znanja.
  Nakon odslušanog kursa Agile Humans Practitioner® predlažemo da unapredite svoje znanje na kursevima:
  AGILE HUMANS SCRUM MASTER®
  AGILE HUMANS PRODUCT OWNER®