Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
7 окт 2019

Da li sam ja za programiranje ili ne? Razgovarajte sa našim stručnjacima na tu temu – Otvorena vrata DoIT prakse

Već neko vreme želite da napravite neku promenu u svom životu i da napravite iskorak u nešto perspektivno, nešto novo? Razmišljate o prekvalifikaciji? Pitate se IT – da ili ne? Kuda? Kako?

16. oktobra (sreda) u 17h, organizujemo potpuno besplatan događaj – Otvorena vrata DoIT prakse. Na ovom događaju, predstavićemo vam program osmomesečne prakse za buduće Front End programere, najavljenoj za početak novembra.

Nakon prezentacije, mentori sa DoIT prakse koji imaju dugogodišnje iskustvo rada u IT industriji, održaće savetovanje i konsultacije sa svima koji bi želeli da se prekvalifikuju ali nisu sigurni u kom pravcu da krenu.

Prednost DoIT prakse je što se radi na 5 različitih projekta, objedinjeno u 560 sati učenja i praktičnog rada! Po završetku DoIT prakse, najuspešniji polaznici dobijaju čak i pismo preporuke naših mentora koje prilažu uz apliciranje za posao Front End programera.

Svi oni koji se pitaju da li su „materijal“ za programera i šta sve treba proći da bi uspešno savladao ovaj poziv, dobro nam došli. Razrešite dileme i napravite taj iskorak u novo!


Prijavite se i rešite sve vaše dileme – school@smart.rs ili na telefon 065/47-28-200.

Leave a Reply