Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
8 окт 2019

Kada ako ne sada? Postavi cilj da ti bude bolje i kreni ka tome

Da je prekvalifikacija dugotrajan proces to su svi koji realno stoje na svojim nogama svesni. Zato šaljivo kažemo da program DoIT prakse nije samo jedna trka, to je priprema za maraton (životni maraton).

DoIT praksa je specifična po mnogo toga, ali ono što je izdvaja je da se uči kroz primenu tj. praksu/rad na čak 5 različitih projekta uz iskusne mentore. Naše iskustvo, a složićete se sigurno i Vaše, je da se najbolje uči kroz praksu! Baš tako smo i osmislili i na kraju realizovali ovaj program.

Pogledajte šta su prethodne generacije DoIT prakse izjavile po završetku prekvalifikacije…

Ove godine, najavljen je termin (5. novembar) za usmerenje Front End programer za one koji žele da se bave ovim veoma traženim pozivom. Sam program traje 8 meseci i podrazumeva 560 sati učenja i rada na projektima. Pripreme za ovaj maraton su zahtevne ali moguće. Praksa se održava tri puta nedeljno (utorkom i četvrtkom od 4 sata u poslepodnevnim časovima i subotom u trajanju od 4 sata u prepodnevnim časovima).

Ako i dalje niste sigurni da li je programiranje poziv za Vas, možete doći na potpuno besplatan događaj – Otvorena vrata DoIT prakse koji organizujemo u sredu, 16. oktobra u 17h u našem IT edu centru Smart School (ul. Kralja Aleksandra 12/II sprat, Novi Sad -> radi lakšeg snalaženja, u pitanju je TC Pariski Magazin u samom centru grada). Na ovom događaju, kratko ćemo predstaviti program DoIT prakse, a potom će naši mentori održati besplatno savetovanje i konsultacije sa svima koji žele da se prekvalifikuju u IKT sektor.

Pronalazite se u ovim redovima? Prijavite se na Otvorena vrata DoIT prakse na telefon: 065/4728-200 ili na email: school@smart.rs

Vidimo se…

Leave a Reply