Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
2 дец 2016

„DoIT praksa ima ogroman potencijal da postane jedan od najboljih načina učenja savremenih IT veština“

Do IT praksa je krenula sa radom pre tačno mesec dana. Ukupno 30 polaznika započelo je svoju avanturu: Neki tek uče da hodaju, a neki su to već odavno naučili pa se spremaju za maraton.

Do IT praksa oduzeće im po par sati tri puta nedeljno u narednih 8 meseci nakon čega bi trebalo da stasaju za juniore i pridruže se nekoj svojoj ličnoj priči ili nekoj već razrađenoj, korporativnoj.

Zašto je DoIT poseban?

DoIT Praksa obuhvata praktičan rad na 4 različita IT pozicije koje su trenutno najtraženija od strane domaćih i svetskih kompanija. Program je zasnovan na novoj  metodologiji prenošenja znanja. Akcenat je na praktičnom radu na stvarnim IT projektima. Na taj način polaznici se u potpunosti upoznaju sa svim stručnim, ali i realnim aspektima rada u IT sektorima.
Polaznici koji prođu ceo program prakse posedovaće kompetencije, veštine i iskustvo na nivou.

Pitali smo neke od polaznika da nam prenesu svoje utiske sa DoIT prakse, pročitajte u nastavku kako su okarakterisali naš program:

19 8 7 6 5 4 3 2

A mi bismo rekli: naši polaznici su sjajni. Svaki početak je težak, a za 8 meseci svi ćemo biti pobednici. Nesumnjivo, želećemo da čujemo i vaše mišljenje. Dođite, pridružite nam se i obezbedite svoje mesto u IT-u na vreme!

Leave a Reply