Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
6 јун 2019

Early Bird popusti za specijalističke kurseve

Da bi svima leto lepše počelo, pripremili smo za vas Early Bird popuste za najavljene specijalističke EC-Council i ITIL kurseve.

Early Bird akcija startuje u junu mesecu i vremenski je ograničena, zato reagujte na vreme i prijavite se da bi ostvarili znatne uštede u procesu vaše stručne nadogradnje i specijalizacije.

Kursevi na koje se Early Bird akcija odnosi:

CERTIFIED SECURE COMPUTER USER – CSCU

Certified Secure Computer User CSCU – najavljen za 21. avgust. Ovaj zvanični EC-Council kurs ima za cilj da „naoruža“ polaznike sa neophodnim znanjima i veštinama kako bi zaštitili svoje računare i elektronske podatke, da bi već sutra zaštitili svoje kompanije, domove i decu. Kako da ne budete „slaba karika“ u zaštiti, naučićete na ovom dvodnevnom kursu. Više o sadržaju pogledajte na stranici CSCU.

Za sve prijave i uplate u junu mesecu, polaznicima se odobrava 30% popusta na cenu ovog kursa i tako se ostvaruje ušteda od 105€. U Julu mesecu, popust iznosi 20%, odnosno kurs iznosi 280€, dok prijave u avgustu (do momenta same obuke) donose 10% popusta.

ITIL 4 – FOUNDATIONS OF IT SERVICE MANAGEMENT

ITIL 4  je najpopularniji svetski okvir za upravljanje IT uslugama (ITSM) najnovije verzije. ITIL koristi svaka organizacija koja želi da bolje uskladi svoje potrebe sa IT uslugama. Polaznici ovog, takođe dvodnevnog kursa, moći će na osnovu iskustava iz najbolje prakse da spoznaju kako efikasnije da upravljaju rizicima, poboljšaju odnose sa kupcima, podstaknu isplativije prakse i kako da kreiraju dinamično IT okruženje koje može slobodno rasti i razvijati se. Sadržaj kursa pogledajte na stranici ITIL 4.

Kako je ITIL 4 najavljen za 10. oktobar, Early Bird akcija ima malo drugačije uslove. Za sve prijave i uplate u junu i julu ušteda iznosi 135€ kako je i popust od 30%. U avgustu popust iznosi 20%, dok je u septembru poslednja prilika Early Bird akcije i mogućnost da se uštedi 10% od cene kursa.

CERTIFIED ETHICAL HACKER – CEH

CEH je svakako jedan od najtraženijih EC-Council zvaničnih kurseva za stručnjake u oblasti zaštite. Obuhvata 20 najaktuelnijih tema iz oblasti bezbednosti informacija koje svaki etički haker želi da zna kada planira da poveća bezbednost informacionog sistema za koji je zadužen. Na ovom kursu, polaznici će se upoznati sa hakerskim alatima i naučiće kako da pronađu slabosti i ranjivosti u sistemu kako bi ga zaštitili pre napada hakera. Najavljen je za 21. oktobar i traje 5 radnih dana od 9h do 17h. Više o sadržaju ovog kursa, pogledajte na stranici CEH.

Early Bird akcija se odnosi na sve prijave i uplate u junu i julu ušteda iznosi skoro 500€ (popust od 30%). U avgustu popust iznosi 20% što znači da je ušteda 330€. U septembru Early Bird popust iznosi 10% ili 165€ uštede.

PRIJAVA

Ukoliko želite da radite na unapređenju svojih veština i ekspertize, i zanimaju vas kursevi iz ove posebne Early Bird ponude, pozovite nas na telefon: 065/4728-200 ili nas kontaktirajte putem email-a: school@smart.rs

Tu smo za sva vaša pitanja…

Vidimo se u našem IT edu centru Smart School 🙂

Reaguj! Prijavi se! Uštedi!

* u cenu nije uračunat pdv

Leave a Reply