Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
1 авг 2022

EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) kurs

Sa sve većim nedostatkom potrebnih veština u sajber bezbednosti na globalnom nivou, ima više slobodnih radnih mesta nego što ima sertifikovanih kandidata koji će ih popuniti. Ovo je frustrirajući problem za poslodavce, koji se bore da pronađu pravi talenat za svoje organizacije. Upravo zato je ovaj jedan od najunosnijih i najisplativijih sektora u koji se treba zaputiti, sa visokim prosečnim platama i mogućnostima za napredovanje u karijeri.

Da biste postali sertifikovani etički haker i radili u industriji sajber bezbednosti, trebalo bi da prođete specijalističku obuku od međunarodno priznatog tela, poput EC-Council-a.

EC-Council sertifikat Etičkog hakera potvrđuje da ste prošli praktičnu obuku, mentorsku podršku i ispit koji je potreban da bi postali etički haker i započeli karijeru u sektoru sajber bezbednosti. Kao najopsežniji kurs etičkog hakovanja, shvatićete osnovne principe i tehnike etičkog hakovanja, s ciljem da vam pomognu da postanete profesionalac sposoban za sistematski pregled mrežne infrastrukture, otkrivanje bezbednosnih propusta, sprečavanje zlonamernih hakovanja i napada u budućnosti.

Upravo zvanični CEH kurs počinje uskoro, 14. novembra, u organizaciji škole kompjutera Smart School. Više informacija o temama koje se rade na kursu, pogledajte na stranici CERTIFIED ETHICAL HACKER.

Vremena je ostalo malo, kao i slobodnih mesta na ovom specijalističkom kursu. Zato se prijavite odmah! Kontakt telefon: 060 4728 200.

 

Leave a Reply