Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
22 јул 2022

Jedini Pearson VUE testing centar u Vojvodini

Svakog utorka i četvrtka u Smart School školi računara u Novom Sadu otvoren je Pearson VUE Testing centar. U jedinom test centru u Vojvodini možete polagati ispite za sticanje međunarodno priznatih sertifikata…

Danas je veoma značajno posedovanje određenih sertifikata, naročito u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Prilikom apliciranja za novi posao mnoge kompanije zahtevaju da se na uvid dostave neki od priznatih sertifikata. Takođe kompanije stalno zahtevaju od zaposlenih da poseduju određene međunarodno priznate sertifikate.

Poslodavci, ili potencijalni poslodavci tako imaju uvid u to koliko je zaposleni ili kandidat osposobljen za obavljanje određenog posla.

Koji ispiti se mogu polagati?

Pearson Virtual University Enterprise je vodeći svetski provajder za usluge sertifikacije i obezbeđuje polaganje ispita za sticanje međunarodno priznatih sertifikacija poznatih IT kompanija, kao što su kao što su: Microsoft, Oracle, CISCO Systems, CompTIA, Linux Professional Institute, Adobe, Hewlet Packard IBM, Fujitsu Siemens Computers, Citrix, Novell, PMI (Project Management Institute) itd.

(Kompletan listu ispita možete pronaći na sajtu: https://home.pearsonvue.com/)

Kako se pripremiti za ispit?

Za polaganje nekih od međunarodno priznatih ispita možete se pripremiti pohađanjem autorizovanih kurseva u našem centru.

https://www.smartschool.rs/kursevi-smart-skole/

Kako mogu da prijavim ispit?

Ispite možete prijaviti slanjem popunjene prijave (preuzmite na našem sajtu) za polaganje ispita na e-mail adresu school@smartschool.rs.

Za više informacija i  konkretne termine kontaktirajte nas na telefon + 381 60 47 28 200.

Kada se održavaju ispiti?

Svakog utorka i četvrtka od 10:00h – 16:00h (osim za vreme državnih praznika) otvoren je Pearson VUE Testing centar u Smart School školi računara. Jedini testing centar u Vojvodini nalazi se u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 78 (V sprat).

Više detalja o tome koje se provere prolaze pronađite na našem sajtu:

https://www.smartschool.rs/test-centar/

 

Leave a Reply