Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
30 мај 2018

Kad deca postanu na „TI“ sa WordPress-om

Još malo pa se završava naš kurs WordPress za decu koji je počeo 12. maja. Iskoristili smo priliku i malo razgovarali sa našim malim/velikim super istraživačima. Kako WordPress ne treba puno predstavljati, ovaj put smo odlučili da Vam predstavimo naše drage istraživače 😊

Luka ima 11 godina. Njegov super junak je Hulk, jer je jako snažan. Najviše od svega voli da igra fudbal i mašta da se bavi fudbalom. Za kurs je rekao: „Najzanimljivije mi je da pravim sve što sam učio a naučio sam da pravim sajtove.“

Mina mašta da postane programer koji će da napravi najslavniju igricu na svetu. Ima 14 godina i voli da pliva, da se smeje, igra igrice, vozi bicikl i rolere. Za predavača Suzanu kaže da je „najsmireniji, najrazumniji i najzanimljiviji predavač“ od koje je naučila da pravi sajtove i da ih ukrasi.

Kala ima 10 godina, mašta da leti i volela bi da postane još bolja u crtanju. Najviše voli da crta, pravi animacije i igra igre, a za našeg predavača Suzanu B. Kaže da je: „lepa i dobra 😊!“ (a mi se slažemo sa njom)

Vladimir ima 10 godina i mašta da postane prvak sveta u karateu. Ipak u životu bi voleo da bude programer! Najzanimljivije na kursu mu je kad uređuju tekst, a za predavača Suzanu misli da je veoma fina i duhovita.

Lana, 11 godina, kaže da je „naučila da piše blog, ukrašava, skida slike sa interneta…“. Mašta da ide na Hogvorts i veliki je humanitarac. Volela bi da postane vaspitačica, učiteljica ili bibliotekarka, a njen savršen super junak je neko ko brine o ljudima, pomaže životinjama, siromašnima, beskućnicima… Možda joj se zato i sviđa naš predavač Suzana, za koju kaže da je „pristojna, uvek pomogne kad zatreba, objasni lepo. Dobra je“.

Nikolina ima 10 godina. Voli da putuje, pliva i ide u Smart 😊 Mašta da jednog dana predaje kao i „naša nastavnica“ i volela bi da bude programer. Na kursu joj je najzanimljivije kada prave sajtove. Mi jednostavno mislimo da je preslatka! Za Suzanu je rekla: „Ona voli da se šali, i ne uči nas zato što mora, nego zato što ona to želi!“

Tara voli da crta i vozi bicikl. Ima 11 godina a sa sigurnošću zna šta bi da bude u životu – arhitekta! Za kurs je rekla da je „najinteresantnije predavanje koje je ikad čula tj. na kome je prisustvovala“.

Milica, iako je najmlađa u ovoj grupi sa svojih 9 i po godina, mašta o tome da postane košarkašica ili programer, takođe mašta i da dobije hoverbord i da ide u Egipat! Kada smo je pitali šta joj je najzanimljivije na kursu, rekla je: „Jednostavno sve! Ovaj kurs obožavam i nadam se da ću postati programerka“.

Naše male pametnice su savladale WordPress! Sa uživanjem svi su pratili predavanja i uspešno  primenjivali stečeno znanje. Verujemo da ćemo za njih još čuti!

Ako i Vi imate jednu radoznalu sveznalicu, najavili smo kurs WordPress za decu u dva termina ovog leta od 9. juna i drugi od 14. jula. Više informacija uvek možete da dobijete na telefon 021/47-28-200.

 

Leave a Reply