Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
Excel
22 сеп 2023

Microsoft Excel 365 napredni kurs: Ovladajte novim tehnikama!

Sa ponosom vas obaveštavamo o najnovijem dodatku u našoj bogatoj ponudi obuka – kurs naprednih tehnika za Microsoft Excel 365!

Novi kurs će vas provesti kroz najmoćnije alate i tehnike koje Microsoft Excel 365 ima da ponudi i omogućavajući vam da postanete pravi majstor ovog nezamenljivog alata za rad sa podacima.

Zašto treba da se prijavite za kurs naprednih tehnika za Microsoft Excel 365?

  1. Savladajte najnovije alate: Kako bi bili konkurentni u savremenom poslovnom okruženju, morate biti upoznati sa najnovijim Excel 365 alatima. Ovaj kurs će vam pomoći da iskoristite sve njegove funkcije u punom kapacitetu.
  2. Napredne formule i funkcije: Zaboravite naporno kombinovanje više funkcija da dođete do određenog rešenja, jer ćete naučiti kako da koristite najnovije funkcije i mehanizme koje će vam uštedeti vreme i poboljšati efikasnost.
  3. Povećajte produktivnost: Naučite kako da radite efikasnije i brže koristeći napredne tehnike. Sa veštinama koje ćete steci, moći ćete da automatizujete zadatke, analizirate podatke i kreirate izveštaje sa lakoćom.
  4. Sertifikat za dokazivanje veština: Nakon uspešnog završetka kursa, dobićete zvanični sertifikat koji će postati vredan dodatak vašem CV-u i pokazati potencijalnim poslodavcima ili klijentima da ste stručnjak za Excel 365.

Kurs se sastoji od interaktivnih lekcija i praktičnih vežbi koji će vam omogućiti da odmah primenite naučeno znanje u realnom radnom okruženju. Naši predavači su stručnjaci u oblasti Excela i spremni su da vam pomognu na svakom koraku puta.

Kako da se prijavite:

Prijavite se odmah za naš kurs naprednih tehnika za Microsoft Excel 365 koji je zakazan za 30. oktobar 2023. na linku kursa i poboljšajte produktivnost i uštedite vreme. Za više informacija možete nas kontaktirati mejlom na school@smartschool.rs ili telefonom na 0604728200.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje veštine i otvorite vrata novim poslovnim mogućnostima.

Požurite i prijavite se, jer broj polaznika na kursu je ograničen! Pridružite nam se već danas da zajedno gradimo put ka uspehu u svetu Excela!

Leave a Reply