Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
10 јул 2023

Neverovatna ponuda – 70% popusta za Microsoft Power Platform Fundamentals obuku!

Da li želite da automatizujete rutinske radne zadatke i poboljšate svoju produktivnost? Sada je prava prilika da se upoznate sa Microsoft Power platformom i njenim brojnim benefitima. Smart School vam nudi jednodnevnu obuku koja će vam omogućiti da maksimalno iskoristite sve što ova platforma pruža.

Obuka je zakazana za ponedeljak, 21. avgust. U samo jednom danu steknite temeljno znanje o Power platformi i naučite kako da je efikasno primenjujete u svakodnevnim poslovnim zadacima.

Da biste ostvarili ovaj neverovatan popust, potrebno je da nas zapratite na društvenim mrežama Instagram ili Facebook i u sledeća četiri jednostavna koraka ostvarite popust:

  1. Zaprati stranicu @smartschool_novisad na instagramu ili Smart School Škola Računara na facebook-u
  2. Lajkuj objavu i podeli je sa svojim prijateljima.
  3. Taguj minimum jednu osobu u komentarima za koju misliš da bi joj koristio ovaj kurs.
  4. Prijavite se za kurs putem telefona na broj 0604728200, putem e-maila na school@smartschool.rs ili preko našeg veb-sajta https://www.smartschool.rs/course/pl-900t00-a-microsoft-power-platform-fundamentals/

Popust je aktuelan do 18. avgusta, stoga požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Ne samo da ćete dobiti pristup kvalitetnoj obuci po povoljnoj ceni, već ćete takođe steći veštine koje će vam biti od koristi tokom celokupne karijere.

Više informacija o sadržaju obuke možete pronaći na https://www.smartschool.rs/course/pl-900t00-a-microsoft-power-platform-fundamentals/. Tamo možete pronaći sve detalje o kursu i koristima koje možete očekivati.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da unapredite svoje veštine i postanete stručnjak za Microsoft Power Platform. Prijavite se odmah i ostvarite 70% popusta!

Leave a Reply