Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
28 јун 2023

Predstavljamo novi kurs „Veštine komunikacije za decu“!

Veštine komunikacije danas igraju značajnu ulogu u uspešnoj interakciji sa drugima, kako u školi, porodici, svakodnevnoj komunikaciji, tako i u kasnijim profesionalnim poduhvatima. Kroz naš kurs, deca će naučiti kako da budu samouvereni, jasni i efikasni u izražavanju svojih ideja i stavova.

Sposobnost efikasne komunikacije je jedna od najvažnijih veština u današnjem svetu, a mi verujemo da nikada nije prerano usvojiti ih. „Predstavi sebe i kroz razgovor upoznaj druge – Veštine komunikacije za decu“ je posebno dizajniran kurs koji je prilagođen uzrastu i potrebama dece, omogućavajući im da razviju samopouzdanje i veštine koje će im biti od koristi tokom celog života.

Ovaj zanimljiv kurs je dizajniran kako bi pomogao deci da razviju ključne veštine komunikacije i javnog nastupa, pružajući im neophodne alate za uspeh u životu. Kurs se sastoji od interaktivnih lekcija, praktičnih vežbi i studija slučaja, prilagođenih deci uzrasta od 12 do 18 godina.

Kakav je sadržaj i šta donosi kurs:

  • Uvod u komunikaciju: Deca će naučiti osnove komunikacije, uključujući značaj aktivnog slušanja i empatije.
  • Javni nastup: Kroz različite tehnike i vežbe, deca će se osloboditi treme, naučiti kako da govore samouvereno i koristiti pravilnu dikciju, tempo i gestikulaciju.
  • Veštine komunikacije: Deca će razviti samopouzdanje u komunikaciji, veštine izražavanja i rešavanja konflikata, kao i tehnike pregovaranja.
  • Osnove PR-a (odnosi s javnošću): Deca će naučiti važnost odnosa s javnošću, kako da upravljaju svojim imidžom i reputacijom i veštinama prezentacije ličnih kvaliteta i talenata. Takođe naučiće i o problemima koji mogu nastati u komunikaciji kao i načinima kako prevazići problem sa akcentom jačanja samopozdanja u prezentovanju ličnih kvaliteta i talenata.

Na kursu ćemo pomoći deci da razviju veštine komunikacije koje će im biti od neprocenjive koristi u budućnosti.

Prijavite svoje dete danas na kurs „Predstavi sebe i kroz razgovor upoznaj druge – Veštine komunikacije za decu“ koji je zakazan za subotu 8. jul i pomozite mu da stekne ključne veštine koje će mu biti od koristi u svim aspektima života. Prijave na telefon 0604728200 ili mejlom na school@smartschool.rs, a dodatne informacije možete pronaći na našem sajtu https://www.smartschool.rs/course/vestine-komunikacija-i-pr-za-decu/

Leave a Reply