Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
25 окт 2019

Novi krug konsultacija sa stručnjacima na putu prekvalifikacije u IT sektor – Otvorena vrata DoIT prakse

Po drugi put ove godine, najavljujemo potpuno besplatan događaj – Otvorena vrata DoIT prakse, gde možete postaviti sva pitanja mentorima u vezi promene Vašeg trenutnog zanimanja i prekvalifikacije u IT.

Otvorena vrata DoIT prakse su najavljena za 30. oktobar (sreda) u 16:30h. Lokacija: Smart School, ul. Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin II sprat), Novi Sad. 

Program DoIT prakse je ove godine unapređen. Pored očigledne prednosti od 560 sati učenja i praktičnog rada na projektima, polaznici će imati prilike i da završe osnove manuelnog testiranja softvera potrebnog svakom programeru, kao i pripremanje ličnog interaktivnog web portfolija i izrade svog CV-ja.

Novoj generaciji DoIT praktikanata obezbeđen je i popust od 10%, a polaznici koji su kod nas završili ili planiraju da završe Front End Developer kurs, takođe će imati finansijske olakšice u visini tog kursa.

Zato, ako se pitate da li ste „materijal“ za programera i šta sve treba proći da bi uspešno savladali ovaj poziv, dobro nam došli!

Prijavite se na email: school@smart.rs ili na telefon: 065/47-28-200.

Leave a Reply