Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
12 апр 2019

Novi proizvodi SATV programa

Microsoft Software Assurance for Volume Licensing pomaže u povećanju produktivnosti organizacije uz  24×7 podršku, usluge planiranja implementacije i tehničku obuku, najnovija izdanja Microsoft rešenja, jedinstvene tehnologije, plus podršku za usvajanje Cloud usluga, i to sve u jednom isplativom programu.

Zašto Software Assurance

Kad već značajno investirate u IT, Software Assurance Microsoft-ov program, vam pomaže da maksimalno dobijete vrednost koja vaša investicija može doneti. Uštedite vreme i novac pomoću odgovarajućih alata, treninga i podrške kako biste osnažili svoje ljude, optimizovali tehnologiju i otkrili pun potencijal vaše investicije u Microsoft tehnologije. Software Assurance vam pomaže u sledećim stvarima:

->Smanjenje troškova softvera i usluga sa pravom na nove objave softvera i isplative nadogradnje.
->Upotreba konsultantskih usluga u planiranju novih, on-premises i cloud-based deployment-a.
->Poboljšanje operativne efikasnosti kroz pristup jedinstvenim tehnologijama i pravima za licenciranje.
->Povećanje sveukupne produktivnosti korisnika uz tehničku obuku sa instruktorima i online end-user obuku.
->Održavanje dostupne i odgovorne IT infrastrukture sa 24/7 podrškom.

Da biste saznali više o prednostima Software Assurance programa, preuzmite Software Assurance at a glance.

Software Assurance training – prednosti

Prednosti Software Assurance treninga je povećanje produktivnosti kroz stručne treninge kako bi se osigurala efektna i efikasna implementacija, upravljanje, podrška i prihvatanje novih Microsoft rešenja bez uticaja na budžet predviđen za edukaciju. Software Assurance’s training benefiti obuhvataju tehničke treninge kroz program Software Assurance trening vaučere (SATV).

Software Assurance training vouchers pružaju in-depth tehničke treninge za IT profesionalce i developere. Razvijeni su od strane Microsoft eksperata za treninge u učionici, gde ih podučavaju Microsoft sertifikovani treneri (MCT), kao i Microsoft Official Courses On Demand (MOD) hostovani online, takođe sa podučavanjem vrhunskih trenera. Trening vaučeri omogućavaju IT osoblju da implementiraju, upravljaju, pružaju podršku novim rešenjima i da ostanu uvek u korak sa novim tehnologijama – opet, bez uticaja na budžet.

Koje su SATV prednosti?​​

Vaša kompanija dobija određeni broj dana obuke na osnovu količine kvalifikovanih Microsoft Office i/ili Windows softverskih pokrivenih sa Software Assurance. Klijenti mogu konvertovati ove dane u SA trening vaučere da bi prisustvovali odabranim tehničkim kursevima za IT pro i developerske treninge za Microsoft proizvode, koji se dostavljaju Microsoft Learning p​artnerima, među kojima je i Smart doo. Svaki SATV trening dan ima vrednost ekvivalentnu jednom danu tehničke obuke u učionici. Trening vaučeri su elektronski, kreirani od strane klijenta u Volume Licensing Service Center​​ (VLSC) i mogu se iskoristiti preko bilo koje lokacije SATV Learning p​artnera širom sveta.​

Dva nova proizvoda SATV programa

Program Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) od sada uključuje dva nova proizvoda: ispite i Microsoft Course Certificate vouchers (LaaS) za MOOC kurseve. Ovi proizvodi su dodatak uz digitalne MOC-ove, štampane MOC-ove i MOC-ove On-Demand -> Microsoft Official Courseware (dizajnirane za IT profesionalce ili developere).

Pogledajte listu kvalifikovanih kurseva.

Svi ispiti navedeni na stranici Microsoft Certification page sada mogu biti procesuirani pomoću Software Assurance Trening Vaučera (SATV). Da biste rezervisali vaučere za ove ispite, koristite broj kursa 70-999, što je ekvivalentno jednom SATV danu.

Leave a Reply