Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
31 јул 2018

Održana prva ovogodišnja Otvorena vrata DoIT prakse

U petak, 27. jula, održana su Otvorena vrata DoIT prakse u školi kompjutera Smart School. Ovaj besplatni događaj posetili su zainteresovani za prekvalifikaciju u IT sektor. Na Otvorenim vratima, predstavili smo inovativnu metodologiju rada i učenja na kojoj se zasniva praksa, dok su prisutni postavljali pitanja i dobijali odgovore na ista. Nakon toga, održane su i konsultacije sa mentorima DoIT prakse o mogućim pravcima razvoja buduće IT karijere.

Da podsetimo, DoIT Praksa je program koji obuhvata praktičan rad na 4 različite IT pozicije koje su trenutno najtraženije od strane domaćih i svetskih kompanija:

.NET Programer

Front-End Developer

QA Software Tester

ICT Administrator

Jedinstvenost DoIT prakse je što objedinjuje teoriju i praksu, koja je najneophodnija početnicima u IT-ju. Tokom prakse, polaznici dobijaju sveukupno 560 sati sticanja veština i iskustva rada na praktičnim projektima u realnom okruženju. Po tome, polaznici i stiču početnu prednost pri inicijalnom zapošljavanju.

Kako nam je bilo na ovogodišnjim Otvorenim vratima DoIT prakse, možete pogledati na našim fb stranicama – Smart School.

Upis treće generacije DoIT prakse je u toku, a ako ste propustili ovaj događaj i zainteresovani ste za prekvalifikaciju i sticanje znanja i veština za Juniorske pozicije, slobodno nas pozovite na telefon 021/47-28-200.

Leave a Reply