Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
20 јул 2020

Organizovanje obuka po Vašem izboru

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novi program organizovanja stručnih treninga i obuka u našem IT edu centru Smart School New. Program je napravljen tako da može odgovarati različitim potrebama, željama i mogućnosti. Najbolje u svemu je što se Vi pitate i što Vi birate način na koji ćete slušati neki od naših kurseva iz ponude.

Organizacija obuka po Vašem izboru može biti:

  1. Online Instructor-led (Live)
  2. Online Self-paced (Recorded)
  3. On-site

Online Instructor-led (Live) obuka

Online Instructor-led obuka je obuka koja se održava preko interneta u tačno zakazano vreme, sa predavačem koji uživo drži predavanja i u realnom vremenu odgovara na sva postavljena pitanja. U zavisnosti od odabranog kursa, polaznici dobijaju digitalnu literaturu za praćenje kursa.

Online Self-paced (Recorded) obuka

Online Self-paced obuka je obuka koja se održava preko interneta ali u vreme koje Vama najviše odgovara. Tempo i dinamiku kursa u ovom slučaju Vi određujete, kao i uređaj na kojem ćete pratiti obuku (računar, tablet, mobilni uređaj). U ograničenom vremenskom intervalu, imate pristup snimljenim video materijalima predavanja, koje možete gledati kad želite, koliko želite i koliko puta želite.

On-site obuka

On-site obuka se održava u učionicama školskog centra, u ulici Bulevar Oslobođenja 78, V sprat, u Novom Sadu. Zbog vanrednog stanja usled Korona virusa, broj polaznika je ograničen, kako bi se obezbedila sigurna distanca između polaznika tokom obuke.

Svi naši predavači imaju bogato iskustvo u predavanju i praktično iskustvo rada sa tehnologijama koje će i Vama preneti tokom obuke.

Ponudu naših kurseva i treninga možete pogledati na sledećem linku.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt telefon: 060 4728 200; kontakt email: school@smartschool.rs

 

Leave a Reply