Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
13 мар 2018

PHP i MySQL sa popustom

Pored Jave, PHP je jedan od najtraženijih programskih jezika za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija. Danas veoma često možete videti oglase za posao Junior PHP programera i Senior PHP programera. To je zbog toga što danas kompanije dosta očekuju od svojih internet prezentacija (analiziranje, mogućnost poručivanja preko sajta, sakupljanje povratnih informacija, organizovanje diskusija i postavljanja komentara…) i u svom timu su im neophodni stručnjaci za PHP programiranje.

Dodatna prednost je što je to open source (besplatna) platforma, ne plaća se licenca za njega i što se može koristiti na skoro svim operativnim sistemima bez ikakve novčane nadoknade. Projektovan je za upotrebu na webu i izvršava se na serverima. PHP se ugrađuje u HTML stranice i pogodan je za razvoj naprednih web aplikacija poput Web Shopova, Internet portala, Foruma, CMS-ova i sajtova specijalizovanih za internet socijalne mreže.

Ako i Vi želite da naučite kako da radite u PHP programskom jeziku, kao i da radite sa popularnim MySQL bazama podataka, najavili smo kurs za Vas.

PHP i MySQL kurs će biti održan od 26. marta do 20. aprila u terminu od 8:00h do 11:15h i to ponedeljkom, sredom i petkom.

Poseban popust u vrednosti od 7.000,00 dinara, dobijaju nezaposlena lica, na putu njihove prekvalifikacije i koračanja ka sigurnijoj budućnosti!

Prijave su u toku! Svi zainteresovani mogu se prijaviti na telefon 021/47-28-200 ili putem mail-a: school@smart.rs

Leave a Reply