Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
15 јул 2016

Prečica do IT posla!

Sudeći po podacima o traženim zanimanjima ponuda poslova u oblasti IT je veća od potražnje. Drugim rečima, potražnja za IT kadrom je velika ali je odziv kandidata slabiji. Što ukazuje na činjenicu da u odnosu na drugi visoko-obrazovani kadar, oni koji se obrazuju u pravcu informacionih tehnologija imaju mogućnost da znatno brže pronađu posao. U tom smislu značaj neformalnog obrazovanja i ovladavanje zanimanjima iz oblasti IT je od neprocenjive važnosti.


DoIT Praksa

vam omogućava da za kratko vreme i na kvalitetan način steknete znanje, veštine i iskustvo koje će vam pomoći da postanete deo IT industrije. Ovo je način da obezbedite sebi zaposlenje i sigurnu budućnost.

DoIT Praksa je kreirana tako da polaznici uče od svetski poznatih instruktora i iskusnih mentora, radeći u malim grupama i na konkretnim projektima. Kroz praktičan rad polaznici stiču  znanje koje mogu odmah da primene u poslu, što je upravo cilj ove prakse. DoIT Praksa namenjena je svima koji žele da pronađu zaposlenje u IT kompanijama, bilo da su potpuni početnici ili već poseduju određena znanja iz oblasti IT-a.

Smerovi su kreirani prema trenutnim tržišnim zahtevima za IT kadrovima:

• .Net Programer
• Front-End Developer
 Software Tester
• ICT Administrator

Broj polaznika na DoIT Praksi je ograničen. Zato je potrebno da se prijavite što pre i obezbedite svoje mesto. Rezervacijom mesta do 31. jula ostvarujete 20% POPUSTA!

Leave a Reply