Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
3 јул 2019

Prednosti Online učenja

Svakodnevno se susrećemo sa pozitivnim odgovorima naših klijenata o prednostima online kurseva. Dok su koristi od pohađanja tradicionalnih kurseva uz instruktora i dalje veoma očigledne – online obuka pruža alternativno rešenje za učenje za nekoga ko nije u mogućnosti da prisustvuje predavanjima u učionici u standardnim terminima i/ili kome je potrebna fleksibilnost u učenju kad to žele.

Iako se na tržištu vidi rast on-line baziranih tutorijala i upotreba interneta kao izvor trenutnog znanja i informacija, akreditovani kursevi pružaju ne samo visokokvalitetne sadržaje nego i usklađenost sa zvaničnom sertifikacijom i priznavanjem na svetkom nivou.

Za poslodavca, on-line učenje znači da produktivnost zaposlenih nije pogođena, jer se kursevi mogu slušati kako god im to raspored obaveza omogućava.

Postoje mnoge prednosti, ali mi ćemo prezentovati 4 ključnih koje treba razmotriti:

  1. Relevantnost– Sve više i više vodećih vendora objavljuju online obuke sa visoko kvalitetnim sadržajem, često i sa živim praktičnim vežbama.
  2. Vremenska efikasnost– manje ometa posao, jer smanjuje vreme odsustva iz kancelarije i vreme provedeno u putovanju do centara za obuku.
  3. Praktičnost– Dostupno 24/7! Možete pristupiti kursu od kuće, iz kancelarije ili sa bilo kog mesta koje ima pristup internetu.
  4. Štedljiv– Online kurs nudi bolji odnos cene i vrednosti koja se dobija jer smanjuje ili ukida troškove putovanja i smeštaja.
  5. Dostupan on demand– Ne morate se biti na određenom mestu u određeno vreme. Online su odlični za one kojima je potrebna veća fleksibilnost. Dostupna je dugačka lista online kurseva i modula.

Microsoft zvanični kursevi (MOC) On-Demand prate trend koji pruža prikladnu alternativu tradicionalnim kursevima u učionici pod vođstvom instruktora, kombinujući visoko-kvalitetni video, čitanje, live hands-on labs i provere znanja kojima sami „dirigujete“ (prema Vašem rasporedu) da bi izgradili svoje veštine na Microsoftovim tehnologijama.

Prednosti Microsoft On-Demand kurseva uključuju:

  • Bezbedno pristupanjepreko jednog korisničkog prijavljivanja na Microsoft-ov web portal, snimljeno i isporučeno angažovanjem Microsoft-ovih stručnjaka.
  • To je zvanični sadržaj Microsoft obuke napisano od strane zvaničnih stručnjaka uz kvalitetne nastavne sadržaje.
  • Microsoft Labs Online i provere znanja osiguravaju da je učenje bude aktivnoi da nije pasivno.

Više o zvaničnim Microsoft Online kursevima, možete pogledati kod nas na sajtu – MOC OnDemand.

U našem IT edu centru Smart School, sada možete dobiti BESPLATNU Windows Server 2016 ili Azure kliniku i osetiti prednosti online učenja!

Potrebno je samo da nam se javite na telefon 065/4728-200 i da gde god da se nalazite i kada god to vama odgovara odslušate jednu od ove dve ponuđene Microsoft klinike!

 

Leave a Reply