Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
17 авг 2017

PREKO DoIT PRAKSE DO POSLA

Svima je već poznato da se na tržištu rada u najvećoj meri traga za IT kadrovima. Ponuda poslova iz ove oblasti svakim danom je sve veća. Prema istraživanju o potrebama IT sektora u Srbiji, koje je sprovela kompanija Infostud (infostud.com) vidi se velika potreba za zapošljavanjem IT juniora.

Intenzivno traganje za kvalitetnim kadrovima u oblasti IT-ja od strane velikog broja domaćih i stranih IT kompanija ukazuje nam na to da je sve veća potreba za kadrovima koji poseduju konkretno i primenjivo znanje. Sa ovim trendom Smart doo je i razvio program DoIT prakse u okviru kog se polaznici obučavaju da steknu praktična znanja koja su im neophodna da bi posle završene prakse bili u mogućnosti da konkurišu i obavljaju posao na juniorskoj poziciji i da nadograđuju svoje znanje kako bi kasnije postali pravi IT profesionalci.

Zašto DoIT praksa?

POJEDINAČNI I GRUPNI PROJEKTI ZA RAZVOJ TIMSKIH VEŠTINA
Male grupe (8-12 polaznika)

MENTORI
IT stručnjaci sa praktičnim višegodišnjim iskustvom u poznatim IT kompanijama

PRAKTIČNO ZNANJE, A NE SAMO SERTIFIKAT
Dokaz stvarne reference i sertifikat od 560 sati rada na projektima

SVETSKI POZNATI PREDAVAČI I I INSTRUKTORI
Pristup video tutorijalima anywhere online pristup 24/7h tokom 12 meseci

INVERTNO OBRAZOVANJE
Sticanje iskustva, veština i znanja

PROBLEM SOLVING LEARNING
Praktično učenje kroz rešavanje realnih stručnih problema

DoIT Praksa obuhvata praktičan rad na 3 različite IT pozicije koje su trenutno najtraženije od strane domaćih i svetskih kompanija.

.Net Programer
Front-End Developer
Software Tester

Program je zasnovan na novoj  metodologiji prenošenja znanja. Akcenat je na praktičnom radu na stvarnim IT projektima. Na taj način polaznici se u potpunosti upoznaju sa svim stručnim, ali i realnim aspektima rada u IT sektorima.

Polaznici koji prođu ceo program prakse posedovaće kompetencije, veštine i iskustvo na nivou juniora.

Prijavite se na događaj Otvorena vrata DoIT prakse koji organizujemo besplatno za sve zainteresovane koji žele da se upoznaju sa praksom. 

 

Leave a Reply