Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
29 мар 2020

Prijavi se na besplatne webinare

Sada kada smo suočeni sa krizom, kao što je ova koju trenutno doživljavamo COVID-19, samoizolacija i rad na daljinu je neophodan radi lične zaštite i zaštite svih ostalih u našoj blizini. Kako što smo svi odgovorno prihvatili ovu ulogu i poštujemo smernice, tako je i veoma važno usmeravati vreme na kvalitetne sadržaje koji će nam pomoći da budemo bolji u svemu što radimo.

Za naših 20 godina na ovim prostorima, uvek smo nesebično delili sa polaznicima naše znanje i ekspertizu, zato smo se i ovaj put spremno uputili u inicijativu #DigitalnaSolidarnost. Na osnovu iskustva i interesovanja polaznika najavili smo niz BESPLATNIH webinara za Vas koji pokrivaju aktuelne teme iz naprednih funkcija Microsoft Excel-a, bezbednosti (email napadi, Phishing), kolaboracije Teams & Stream, kao i pomoći onima koji bi želeli da starijima objasne kako da naprave Gmail nalog…

Lista najavljenih webinara za prvu nedelju:

MS Excel -Sortiranje datuma i Flash Fill funkcija
30. mart 2020. u 10h – Prijava

Kako biti siguran korisnik? (Email zaštita i Phishing napadi)
31. mart 2020. u 10h – Prijava

Kako napraviti GMAIL nalog i poslati email
1. april 2020. u 10h – Prijava

Moderna komunikacija i kolaboracija putem MS Teams-a
2. april 2020. u 10h – Prijava

Možete se prijaviti na najavljene webinare na našoj stranici – prijava na webinare.

Svi održani webinari biće podignuti na stranicu prijava na webinare nakon održavanja kako bi mogli da ih pregledate više puta ukoliko niste u mogućnosti live da ih pratite.

Nakon Vaše prijave, dobićete potvrdan mail o učešću i pristupom na live webinar. Webinari su trajanja 20 minuta i izvode se uživo.

Raspored besplatnih webinara ćemo stalno dopunjavati novim temama i terminima, zato pratite stranicu prijava na webinare.

#OstaniKodKuće #StaySafe #StaySmart

Leave a Reply