Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
4 нов 2022

Prijavite se za besplatan kurs za Microsoft Power Apps programera!

Zahvaljujući Gradu Novom Sadu – Gradskoj upravi za privredu koja finansira obuku za deficitarna zanimanja u IT sektoru, škola kompjutera “Smart School” će realizovati obuke za najtraženija zanimanja, a svakako među najtraženijim su Microsoft Power Apps programeri.

Zašto raste potreba za Microsoft Power Apps programerima?

Potreba za automatizacijom procesa koji se ponavljaju, eliminisanje operativih troškova i rasterećenjem zaposlenih u pogledu vremena za realizaciju zadataka, zahteva potrebu za razvoj aplikacija koje će ispuniti date potrebe. Jednom rečju to je nešto što je potrebno svakoj firmi!

Glavne prednosti Microsoft Power apps je brz i jednostavan razvoj poslovnih aplikacija, za čije pravljenje je potrebno svega nekoliko dana, a same aplikacije su dizajnirane tako da odgovaraju svim organizacionim delovima i njihovim potrebama (pravna pitanja, organizacija i ljudski resursi, razvoj poslovanja, upravljanje projektima, itd).

Da li je potrebno predznanje za pohađanje kursa?

Za pohađanje kursa nije potrebno prethodno iskustvo sa Microsoft Power Apps-om, a polaznici će na kursu od vrhunskih stručnjaka učiti kako da dizajniraju, testiraju i objavljuju nove aplikacije koje rade sa različitim izvorima podataka

Kako se prijaviti za kurs?

Obuka je namenjena licima koji se nalaze na evidenciji nezaposlenih kod Nacionalne službe za zapošljavanje Grada Novog Sada, te se o svemu možete raspitati kod svog savetnika. Cilj je da se učesnici stručno osposobe kako bi se smanjila nezaposlenost i zadovoljile potrebe tržišta rada u deficitarnim oblastima.

Pored kvalitetne teorijske obuke od strane predavača koji su i vrhunski stručnjaci sa bogatim iskustvom rada u IT kompanijama, polaznici će imati priliku da u okviru praktične obuke rade na konkretnom projektu.

Leave a Reply