Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
16 нов 2023

Smart School postao PeopleCert partner

Smart School sa zadovoljstvom obaveštava polaznike da je zvanično akreditovan od strane vodeće sertifikacione organizacije, PeopleCert-a za pružanje programa ITIL® 4 Foundation u upravljanju IT servisima. Ova prestižna akreditacija potvrđuje da Smart School New Novi Sad ispunjava sve zahteve i standarde propisane od strane PeopleCert-a.

Program ITIL® 4 Foundation of IT Service Management predstavlja esencijalnu osnovu za stručnjake u oblasti informacionih tehnologija, pružajući im potrebna znanja i veštine za efikasno upravljanje IT servisima. ITIL 4 pruža praktičan i fleksibilan pristup za prelazak u novi svet digitalne transformacije i prihvatanje celokupnog operativnog modela za isporuku i rad proizvoda i usluga. Ovaj program je idealan za sve one koji žele da preduzmu prve korake u upravljanju uslugama ili koji su upoznati sa ranijim verzijama ITIL-a i / ili drugim izvorima najbolje prakse u industriji i žele da nauče o ITIL 4, i za iskusne profesionalce koji žele da unaprede svoje veštine i prilagode se savremenim trendovima.

Ova vest predstavlja još jedan korak ka ostvarivanju vizije Smart škole kompjutera da pruža vrhunsko obrazovanje svojim polaznicima, obezbedi im najbolje predavače u oblasti IT servisnog menadžmenta  i pripremi svoje polaznike za uspešne karijere u IT industriji.

Za više informacija o terminima i obuci ITIL® 4 Foundation i prijavi, posetite: https://www.smartschool.rs/course/it-i-l-foundations-of-it-service-management/

Leave a Reply