Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
JPOA
31 окт 2023

JPOA Front-End praksa: Smart School dobila odobrenje za program

Smart School – škola kompjutera dobila je odobrenje od Agencije za kvalifikacije, Republike Srbije, kao JPOA – Javno priznati organizator aktivnosti obrazovanja odraslih za obuku Front-End programiranja. Rešenje je izdato od strane Agencije za kvalifikacije, Republike Srbije 5. oktobra 2023. godine.

Front-End programeri su sve traženiji na tržištu rada, budući da su njihove veštine veoma značajne u razvoju web aplikacija. Ovo zanimanje zahteva duboko razumevanje web tehnologija, programskih jezika, i osnova SEO optimizacije. Kroz ovaj program, polaznici će imati priliku da steknu kompletno praktično znanje i iskustvo na Junior nivou u oblasti Front-End programiranja tokom godinu dana.

Neki od ključnih benefita programa uključuju:

Zvaničnu potvrdu o završenoj Front-End obuci od strane Smart School-a kao JPOA-a organizatora.

210 sati obuke i prakse sa iskusnim mentorima.

24/7 pristup online materijalima.

Dokument sa detaljnim opisom urađenih projekata.

Pismo preporuke mentora za najbolje polaznike.

Ovim programom, Smart School omogućava polaznicima da se pripreme za tržište rada i steknu veštine koje su veoma tražene. Front-End programeri imaju mogućnost da rade za domaće i inostrane IT kompanije, kao freelanceri, ili da čak započnu svoje IT start-up agencije.

DoIT praksa organizovana je kroz različite metode učenja, uključujući praktičan rad na pravim IT projektima sa vođstvom iskusnih mentora. Program traje 8 meseci, praksa se održava 2-3 puta nedeljno u trajanju od 3 sata, a polaznici će raditi na različitim projektima, od manjih individualnih do velikih zajedničkih, kako bi stekli dragoceno iskustvo i samopouzdanje.

Sve detalje o samom programu možete pronaći na sledećoj stranici>>

Prijave za 2024/2025 godinu su trenutno u toku i ograničen je broj polaznika. Svi zainteresovani mogu se prijaviti pozivom na broj 065/4728223 ili putem e-mail adrese school@smartschool.rs.

Smart School se trudi da omogući kvalitetno obrazovanje odraslih u oblasti IT-a, pomažući im da steknu konkurentske veštine i ostvare uspešnu karijeru u ovom rastućem sektoru.

Leave a Reply